Standardlængde og bredde af en transportrute

Standardlængde og bredde af en transportrute

Britiske tropper stationeret i Indien i det 18. århundrede bragte et indisk barns spil kaldet Poona tilbage til England. Der blev det først spillet og populariseret på Badminton, Hertugen af ​​Beauforts landsted. Sporten af ​​badminton spilles på en shuttle-domstol. Noget af et kryds mellem volleyball og tennis, det bruger et net, lette racketer og en skyttelbue - oprindeligt en korkbold med fastgjort fjer. Badminton kan spilles af to eller fire spillere, indenfor eller udenfor. I dag sanktionerer Badminton World Federation den Badminton Super Series, der bringer pro spillere fra hele verden sammen i konkurrence.

Shuttle Court Surface

Badminton kan spilles på græs eller på hårdttræflader, der er specielt konstrueret til sport, som f.eks. En basketballbane. Betonflader og tæppebelagte gulve er forbundet med en højere forekomst af skade i badminton.

Shuttle Court Layout

Lufthavnsbanen er et rektangulært legeplads. Det er markeret med 1 og 1/2-tommer brede linjer med kridt eller anden markering farvet hvid eller gul.

Shuttle Court Length

Lufthavnsbanen er 44 fod lang. Det er bisected af en netto 2 meter, 6 inches bred, hvis øverste er suspenderet 5 meter fra overfladen af ​​retten ved centerlinjen.

Shuttle Court Bredde

Lufthavnstransportbanen er 20 fod bred for dobbeltspil. For singles play er sidelinjen 17 meter bred.

ServiceomrĂĄde

Service domstolen er 15 fod, 6 inches i længden, der begynder på singles service linje og strækker sig frem til en anden linje 6 meter, 6 inches fra nettet.

Del:
Kommentarer