Sport

Hvordan man opbygger en basketballpole

Hvordan man opbygger en basketballpole

Basketball er et populært holdspil, men det er også en sport, der kan praktiseres alene. At opbygge en basketball hoop i din baggård er en fantastisk måde at holde dine børn beboet og passe. I modsætning til andre sportsgrene som fodbold og hockey behøver basketball ikke meget plads til at blive spillet. Sæt en weekend til side for at opbygge en basketball hoop, og du kan sætte dine børn på vej til NBA.

Hvordan man opbygger en bowlingbane

Hvordan man opbygger en bowlingbane

At bygge din egen personlige bowlingbane er ikke så skør som det lyder. Præsidenter, milliardærer og filmstjerner har nydt denne luksus, og det kan man også. En velbygget bane kan tilføre værdi til dit hjem og give masser af familieunderholdning. Bestem, om du har pladsen. En bowlingbane kræver ca. 90 fod plads.

Hvordan man opbygger en Hockey Stick Rack

Hvordan man opbygger en Hockey Stick Rack

At have et sted at holde flere hockeysticks er en nyttig løsning på problemet med hockeysticks, der ligger tæt på det andet udstyr. Når hockeysticks holdes i et stativ, gør det særligt nemt for hold at vide hvilken stav der tilhører hvilken spiller hurtigt og med lidt forvirring. Du kan bygge et hockeystativ med kun nogle få 2x4 brædder og nogle krydsfiner, og har konstruktion på mindre end 30 minutter.

Hvordan man opbygger en NASCAR-motor

Hvordan man opbygger en NASCAR-motor

De fleste NASCAR racerhold bygger deres egne motorer. Bygning af motorer fra bunden giver teams mulighed for at tilpasse deres biler til præferencer og evner hos de enkelte chauffører. Dette giver dog ikke racerhold gratis ledighed, når det kommer til at bygge deres motorer. NASCAR har nogle sæt regler, når det kommer til motorer i de biler, der deltager i løb.

Hvordan man opbygger et Golf Practice Net

Hvordan man opbygger et Golf Practice Net

Golf er en af ​​de mest populære sport i verden. Nyd af alle aldre og færdighedsniveauer, kan golf være yderst sjovt et øjeblik og frustrerende det næste. Små variationer i en golfsving kan medføre dramatiske ændringer i kuglens retning. Nøglen til at finde og opretholde den perfekte golf swing er masser af øvelse.

Hvordan man opbygger et sæde til en golfvogn

Hvordan man opbygger et sæde til en golfvogn

Tilføjelse af plads til din golfvogn er en fantastisk måde at lade dine venner ride med dig på linkene. De fleste golfvogne er udstyret med kun et forsæde og en taskeholder på bagsiden af ​​vognen. Men i sidste øjeblik bruges golfvogne som transport af vacationers og beboere i lukkede lokalsamfund.

Hvordan man opbygger et spænde tønde til at praktisere tyrkere

Hvordan man opbygger et spænde tønde til at praktisere tyrkere

Bull ryttere har længe brugt en tyr tønde til at simulere handlinger af en bucking tyr til praksis. Med den eksplosive vækst i sporten tilbyder flere producenter nu praktiske tønder til salg, men i gennemsnit $ 1.000. For mange konkurrenter er opbygning af deres eget tønde en mere omkostningseffektiv løsning, der giver dem frihed til at designe tønde, der passer til deres behov, og evnen til at øve selv uden hjælp.

Hvordan man opbygger et bærbart basketballhoop

Hvordan man opbygger et bærbart basketballhoop

Tid til at knuse værktøjerne og komme ud i det fri. Sæt den basketbøjle, der har siddet rundt at samle støv og tage plads i din garage. Ikke alene vil du føle tilfredsstillelsen med et godt udført arbejde, men du, din familie og endda naboskabsbørnene vil have gavn af din indsats i de kommende år.

Hvordan man opbygger din egen dobbelte endepose til under $ 10

Hvordan man opbygger din egen dobbelte endepose til under $ 10

Denne artikel beskriver, hvordan du opbygger din egen billige dobbeltbøsningstaske. Gå ud til din lokale dollar butik for at afhente dine materialer. Der skal du kunne finde nogle dame strømpebukser, en gummibladet bold af en størrelse, du vælger, nogle bungy ledninger og en krog, du skruer ind i dit loft.

Hvordan man opbygger Outdoor Softball Pitching Mound

Hvordan man opbygger Outdoor Softball Pitching Mound

Softball nyder rundt om i verden af ​​børn og voksne i alle aldre. Mens baseball og softball deler mange af de samme regler, er flagermusene, markerne og banerne meget forskellige mellem de to sportsgrene. I baseball er pitcherhøjen dobbelt så langt hjemmefra som i softball, og den er hævet.

Monteringsvejledning til bærbare basketballmål

Monteringsvejledning til bærbare basketballmål

Med en bærbar basketbøjle får du alle fordelene ved en permanent installeret cementeret basketball hoop uden nogen af ​​ulemperne. En bærbar basketball hoop er en hoop du kan spille basketball med hjemme og det kan også flyttes rundt efter behov for at passe til dine skiftende behov. Du er nødt til at forlade en permanent basketballkrop, når du flytter, men en bærbar basketbøjle kan tages med dig til dit nye hus.

Regler for højhoppet

Regler for højhoppet

En af flere begivenheder, der holdes i en løbekonkurrence, skal højhoppet overholde de regler, der er fastsat af sportens styrende organ. Mens de fleste officielle banebrydelser overholder regler og forskrifter fra International Association of Athletics Federations, kan du finde små regler forskelle med kollegiale og gymnasiale konkurrencer.

Del: