Sport

Hvordan man opbygger en Baseball Backstop

Hvordan man opbygger en Baseball Backstop

Mens et stort spil baseball kan spilles overalt, er det nationale tidsfordriv bedst nydt på en velbygget diamant. Selvfølgelig ved du, at du skal grave ud af grundstierne, lægge lime til de ufuldkomne linjer og bunke snavs til krukkehøjen, men en backstop er en fantastisk måde at forbedre kvaliteten af ​​dit felt på.

Hvordan man opbygger en fodboldvæg

Hvordan man opbygger en fodboldvæg

Under en fodboldkamp begår en af ​​dine holdkammerater en fejl uden for dit holds straffespark, men inden for ca. 30 meter fra dit mål. Dommeren giver det andet hold et direkte frispark - et direkte skud på mål. At bygge en mur er din bedste defensive strategi. En linje af dine spillere, der står på skulderen til skulderen, kan blokere meget af målet fra se og frustrere frisparktageren.

Hvordan man opbygger en Waterski Ramp

Hvordan man opbygger en Waterski Ramp

Vandski er en fælles aktivitet på mange vandområder. Men på trods af sin popularitet kan det være svært at finde og købe vandskiudstyr ud over skierne selv. Dette gælder især for stuntudstyr, som sjældent kan forankres permanent i de fleste populære vandveje. Heldigvis er det at opbygge egne vandskiramper en simpel og nem proces, der kan gøres i et hvilket som helst hjemmearbejde, og du har en rampe, som er let at transportere og bruge.

Hvordan man opbygger en NASCAR Stock Car

Hvordan man opbygger en NASCAR Stock Car

"Dagen med at starte med en produktionsbil og konvertere den til en racerbil er langt væk", siger William Burt, forfatter til "Stock Car Race Fan's Reference Guide." NASCAR har specifikke regler, der dikterer, hvordan en Winston Cup-bil kan laves. Det meste af det, du ser på lagerbilen, er håndbygget. Her er de trin, du skal følge for at opbygge din helt egen NASCAR-bil.

Hvordan man opbygger en indendørs basketballbane

Hvordan man opbygger en indendørs basketballbane

At bygge en indendørs basketballbane inde i dit hjem kan være sjovt og alligevel udfordrende. Dimensionerne er en given, da du har brug for et gulvareal på mindst 25 fod ved 40 fod (halvdimensioner) med en lofthøjde på mindst 27 fod. Det bedste ved en indendørs domstol er, at aktiviteterne ikke slutter med basketball, da du kan invitere venner til at spille volleyball, racquetball eller udvikle interesse for gymnastik.

Hvordan man opbygger en Clay Tennisbane

Hvordan man opbygger en Clay Tennisbane

Clay tennisbaner er populære i Europa og Sydamerika, selvom det ikke er så populært i USA. Ler har dog nogle fordele til den rekreative tennisspiller. Mest bemærkelsesværdigt er det en blødere overflade, hvilket gør spillet meget mindre belastende på leddene og musklerne. Men ler kræver lidt vedligeholdelse.

Hvordan man opbygger en model af et fodboldstadion

Hvordan man opbygger en model af et fodboldstadion

Stadioner er et af signaturerne i fodboldens sport. Hver uge i mere end fire måneder samles hundredtusinder af mennesker på disse steder. Vil du gerne lave din egen kopi af et stadion eller designe en ny model? Sådan er det. Design din fodboldstadion model på papir først.

Hvordan man opbygger en Golf Bag Storage Unit

Hvordan man opbygger en Golf Bag Storage Unit

Golf er et vidunderligt spil, der spilles ud i elementerne - skoven, græsset, børsten og vandhullerne. Dit udstyr tager et slag med alt, hvad spillet kaster på dig, så det tager så lang tid som muligt at tage godt vare på dit udstyr. Ironisk nok er det værste slag, som dit udstyr kan tage, faktisk i din garage, at flytte rundt og jostle som du skifter tingene rundt.

Hvordan man opbygger en indendørs tennisbane

Hvordan man opbygger en indendørs tennisbane

En indendørs tennisbane giver dig en året rundt sted at spille. Det beskytter dig mod elementerne, men kan ændre dynamikken i dit spil. På en indendørs domstol øges kuglens hastighed, hvilket tvinger dig til bedre at kontrollere dine skud. At bygge en indendørs tennisbane er en stor virksomhed, der kræver tilstrækkelig gulvplads til at huse retten og nok højde til at rumme overhead lobs.

Hvordan man opbygger en miniature golfbane

Hvordan man opbygger en miniature golfbane

Minigolf er en populær fritidsaktivitet, der er sjov for både børn og voksne. Mange ivrige spillere vil gerne lave deres egne minigolfhuller, så de kan spille frit uden at skulle betale gebyrer for at spille på et kursus. Konstruktion af en minigolfbane ud af bevægelige materialer muliggør oprettelsen af ​​et flerhullet kursus uden at skulle bruge den store mængde gulvplads, som en fuld permanent kurs ville kræve.

Hvordan man opbygger en træportabel pitching mound

Hvordan man opbygger en træportabel pitching mound

De siger praksis gør perfekt. Men når sneen har dækket dit yndlingsbaseballbane og starten af ​​foråret er stadig et par måneder væk, hvad er en kande at lave? Med en velbygget træhældningshøj kan en kande perfektere sit håndværk næsten overalt. Opret hældning af mund Marker en tomme ved enden af ​​en af ​​de 8 fods 2-til-10 stykker træ.

Hvordan man opbygger en baggĂĄrd basketball domstol

Hvordan man opbygger en baggĂĄrd basketball domstol

Basketball er en af ​​de mest populære sportsgrene i verden. Det er en sport, der ikke kræver meget udstyr eller spillere at spille, i modsætning til mange andre holdsporter. Børn kan begynde at spille basketball i en ung alder uden at forstå sportens specifikke regler. Hvis du ikke har adgang til en lokal park eller ikke vil have dine børn til at spille i indkørslen tæt på trafikken, kan det være en mulighed at bygge en baghave basketballbane.

Del: