Sport, der bruger biceps

Sport, der bruger biceps

Biceps, eller biceps brachii, er gruppen af ​​muskler placeret på forsiden af ​​overarme. Biceps muskler begynder ved skulderen og slutter om midtvejs ned i armen, hvor de er forbundet med en sene til radiusen (den lille knogle i underarmen). Bevægelsen af ​​at bøje din arm ved albuen kontrakterer biceps muskelen, hvilket får den til at bøjes. En bred vifte af sport bruger eller arbejder dine biceps.

fodbold

Fodbold er et eksempel på en sport, hvor biceps konstant anvendes. Biceps bruges til at trække bevægelser eller når underarmen bøjer i en fremadgående bevægelse med håndfladen vendt opad. I fodbold, når to spillere trækker på bolden, udøver de deres biceps. Underhand kaster også bruge bicep muskler. At have stærke bicep muskler er nøglen i fodbold, hvor fysisk styrke er en fordel.

Hockey

Hockey spillere bruger konstant deres biceps mens de spiller. At slå pucken med hockeystangen kræver at udøve biceps muskelen. Spillerne holder hockeypinden tilbage med begge arme og bruger deres biceps til at fremdrive den frem og skyde pucken. At passere pucken fra en holdkammerat til en anden og drible pucken kræver også biceps brug og kontrol.

Baseball

Når baseballspillere kaster bolden, bruger de deres biceps muskler. Biceps skal kontrakt for at fremdrive bolden fremad. At ramme bolden med en flagermus involverer også biceps muskler. Armen kontraherer i udvidelse af flagermus, engagerende med biceps. I betragtning af de enorme afstande og hastighed, som bolden skal kastes på, er det vigtigt at have stærke biceps muskler til baseball spillere.

Tennis

I tennis bruger spillere en racket til at slå en bold frem og tilbage over banen. Bevægelsen af ​​at ramme bolden kræver brug af biceps musklerne. Den biceps muskel kontrakter, så armen kan svinge fremad med racket propelling bolden. Tennis spillere lider ofte af biceps skader på grund af den konstante og gentagne biceps bevægelse i svingende deres rackets.

Del:
Kommentarer