Spor træning i Middle School

Spor træning i Middle School

En sporet atlet i middelskolen skal fokusere ikke kun på at mestre teknikken til den begivenhed, hun deltager i, men at bygge styrke, kraft og konditionering for at blive en bedre overordnet atlet. Styrketræning, plyometrics og cardio endurance træning vil fremhæve sporspecifik ekspertise og hjælpe en ung atlet mere fortroligt og fysisk opnået. Mens eleverne vil være ivrige efter at hoppe ind i træningen, skal du altid begynde hver træning med en dynamisk opvarmning på 10 til 15 minutter, der består af jogging eller hoppetov og dynamiske strækninger som walking lunges og bodyweight squats.

Styrketræning

Planlæg to styrke øvelser hver uge for at sikre, at der er en hviledag i mellem dem. Tildel to til tre sæt af hver øvelse, med hvert sæt bestående af 10 til 20 reps. Har atleterne fuldendt crunches og planker, for at styrke abs og stabilisere torso; squats og lunges, at bygge styrke i de store løbende muskler; tå rejser, at opbygge muskler i kalve; side ben hævninger, for at beskytte hofter og knæ mod skade; og pushups, som giver mulighed for en stærkere drev og forbedret kropsholdning, når de kører.

Power Workouts

For at hjælpe dine sporstuderende med at være mere eksplosive, indarbejde plyometriske øvelser i deres træningsregime. Plyometrics involverer kraftaktiviteter som at hoppe, hoppe, afgrænse og hoppe og har effekt på byggekraft hos atleter i alderen 10 til 13. Større strøm fører til højere spring og hurtigere sprint. Tilføj i plyometriske øvelser to gange om ugen, mens du tillader to fridage mellem hinanden. Middle school spor atleter, der er nye til plyometrics bør begynde med squat hopper, stjerne hoppe, pogos og dobbelt ben hastighed humle. Har eleverne to sæt af seks reps af hver øvelse.

Cardio Conditioning

At have en stærk kardiovaskulær base og vedligeholde det vil bidrage til at forbedre din elevs præstationer og også bidrage til at reducere deres risiko for skade. Tilføj i to til tre konditionssessioner hver uge. Du kan opbygge dine elevernes aerob kapacitet ved at indarbejde kredsløbstræningstræning, organisere relæer og tildele løbende kørsler. Circuit træning involverer tildeling stationer, som hver især har en øvelse som squats, hoppe jacks, krabbe gåture, knæ pushups og line hopper. Atleter udfører øvelsen på en station i 60 sekunder og derefter bevæger sig videre til den næste. Et relæ løb, der involverer hold af to, der skifter løb og udveksler en stafett, inkorporerer konkurrence i konditionsarbejdet. Det tidsbegrænsede løbebor indebærer at oprette koner enten 20, 30 eller 50 meter fra hinanden og at atleter løber mellem keglerne til 60 sekunders sæt.

Begivenhedsspecifik træning

Størstedelen af ​​træningstiden for dine mellemskole atleter skal være dedikeret til færdigheder og konditionering arbejde, der er specifik for deres individuelle spor begivenheder. For eksempel skal sprintere, der deltager i de 100 meter, 200 meter eller 400 meter lange løb, udføre øvelser, der hjælper dem med at udvikle deres teknik ved startblokken, og når de springer. Hurdle atleter vil også tilføje i hurdle teknik arbejde. Lange, høje og tredobbelte hoppere vil arbejde på deres hoppeteknikker, mens atleter, der deltager i kastebegivenhederne, vil arbejde på at mestre deres arbejde med skudt sæt, spyd, diskus og hammer. Hver træningstræning for sporets atleter skal indeholde øvelser, der er specifikke for deres begivenheder.

Del:
Kommentarer