Spor løbende spil

Spor løbende spil

Uanset om du er en første-timers eller en erfaren track coach, sammen med alle dine ansvar kommer mange udfordringer. At holde dine træningsprodukter produktive og sjove på samme tid kan være en af ​​de største. En måde at opnå dette på kan være at indarbejde spil i dine træningssessioner. Løbende spil holder ikke bare dine atleter motiverede og engagerede, men kan bidrage til at forbedre deres evner, udholdenhed, fart og tempo og koncentration.

Endurance Game

Det Kontinuerligt relæ spil arbejder på dine løbers hastighed og udholdenhed i et sjovt og konkurrencedygtigt miljø. Markér fire fire jævnt fordelte stafetthåndtag steder rundt om banen. Lav to hold af fem løbere og har to løbere fra hvert hold, begynde på startstedet og en fra hvert hold på de tre andre afleveringssteder. Ved startstedet starter kun en løber fra hvert hold med stafetten. Ved din startkommando løber hver baton-holder løber til førstehånds-off-stedet, hænder stafetten til sin holdkammerat og venter, mens den anden løber løber til den næste placering. Løberne fortsætter med at løbe rundt på banen og afgive stafetten. Første hold, der har alle sine løbere tilbage til deres oprindelige placeringer, vinder.

Interval træningsboremaskine / spil

Alle på dit team kan drage fordel af Indiske løb. Denne øvelse eller spil lærer dine løbere, hvordan man kan bølge og gendanne, mens de kører. Lad dine løbere stå i en enkelt fil, om en armlængde fra hinanden, og start med at køre i et behageligt tempo. Ved dit signal, som et fløjteblæse, skal løberen på bagsiden øge sit tempo, løbe forbi sine holdkammerater, tage hovedpositionen og genoptage det behagelige tempo. Du styrer antallet af gange, som den sidste løber flytter op til forresten ved at blæse din fløjte. For en sjov variant, giv frontlederen en vandballon og få gruppen til at køre. Efter et par skridt kaster frontlederen ballonen over hovedet til næste løber. Hver løber gør det samme, indtil det kommer til den sidste løber, der så løber til forsiden og kaster gentagelser. Har masser af vandballoner på hånden.

Hastighed og tempo spil

For at hjælpe dine løbere til at forbedre deres fart og arbejde på deres tempo, så prøv en eliminering spil. Start med seks løbere og få dem til at tage deres holdning ved en startlinje på banen. Ved din "go" -kommando, få dem til at køre et omgang, med den sidste løber at krydse startlinjen er elimineret. Efter en kort hvile har de resterende løbere en omgang, med den sidste løber igen elimineret. Fortsæt, indtil en løber er tilbage. For at undgå eliminering lærer løbere hurtigt, hvordan man styrer deres tempo og hvornår man skal bremse mod målstregen.

Race-Start Concentration Game

Unge løbere har en tendens til at tage af for tidligt - når de hører ordet "get set" i stedet for ordet "go." Det Nerver af stål Spil kan hjælpe løbere med at holde fokus og pasient i starten af ​​deres løb, og undgå falske starter. Marker en afstand på ca. 30 meter fra en startlinje og få dine løbere til at finde en racepartner. Et par træder op til linjen og med din kommando "get set" tager deres startstilling. Fortæl dem, at du vil stoppe et til fire sekunder, før du giver kommandoen "gå". Hvis en løber begår en falsk start, taber han automatisk løbet. Ellers springer begge løbere mod målstregen, taberen fjernes, og vinderen finder en anden partner. Gentag med et andet par og fortsæt med flere løb, indtil en løber er tilbage.

Del:
Kommentarer