Spil til leg pĂĄ sygehjemmet

Spil til leg pĂĄ sygehjemmet

Spille af spil på plejehjem har flere funktioner. Spil holder ældre voksne engageret, stimulerer hjernens funktion, giver en kilde til underholdning og socialisering og får dem til at føle sig hjemme. Board, kort, computer, aktive og hukommelse spil er alle muligheder. Det amerikanske råd om øvelser siger, at mere aktive seniorer er sundere, så fysisk aktive spil opmuntres. Ligesom alle ældre voksne bliver kedede at spille de samme spil gentagne gange. Tilføj variation til spil valg.

Computer spil

Ifølge Andrew Carle, en professor fra George Mason University, kan computerhjerne spil forsinke Alzheimers symptomer. Han anbefaler programmer som Dakim (m) Power, som udelukkende er til hjemmeboende eller plejehjem. Andre billigere indstillinger er MyBrainTrainer og Brain Fitness-programmet af Posit Science. Fremskridt inden for teknologi har åbnet en helt ny verden af ​​spil for seniorer, der bor i plejehjem. Med Nintendos Wii kan ældre voksne nyde virtuelle bowling turneringer eller spille tennis og golf.

Aktive spil

Aktive spil valgmuligheder er "Simon Says," rullestol bowling eller en bønnepose kaste. Du kan spille ballonkast, hvor en eller flere balloner kastes i luften, og genstanden er ikke at lade dem røre jorden. Du kan bede ældre voksne om at lukke øjnene og forsøge at identificere et objekt, der er passeret rundt om gruppen.

Brætspil

Spil som skak, checkers, Trivia Pursuit, Monopoly og Mah Jongg er et par eksempler på yndlingshjemmet brætspil. Bingo er en anden, som seniorer kan nyde. Ofte er de spil, som de ældre voksne spillede i deres yngre år, deres favoritter.

Kortspil

Bridge, poker, Pinochle og Gin Rummy er populære kortspil i USA ifølge Pagat. Disse spil er nydt af seniorer og tilskynder til socialisering med andre. De kræver kun et kortspil og kan nemt afspilles i lange perioder.

Memory Games

Hukommelsesspil er lige så enkle som at dele en favorithistorie eller notere alle dine børnebarns navne. Derudover stimulerer trivia-spil hukommelse tilbagekaldelse og er underholdende. Seniorer kan også spille visuelle hukommelsesspil ved at lægge objekter på en bakke, og derefter tage bakken væk og se, hvor mange ting der bliver husket. For at gøre hukommelsesspilene mere aktive, bede enkeltpersoner om at huske en række handlinger (klapning, snapping, tappe tæer osv.), Og gentag derefter disse handlinger i samme nøjagtige rækkefølge. Spil "Name That Tune," og prøv at identificere den sang, der lige spilles. Giv spor og lad seniorer forsøge at gætte hvilken berømt berømthed du beskriver.

Del:
Kommentarer