Spil at spille mens man ser baseball

Spil at spille mens man ser baseball

Selv de mest ardent baseball fans vil indrømme at undertiden, mens man ser et spil på tv, kan der lejlighedsvis lulls in action. Et baseball spil tilbyder dog så mange nuancer i løbet af spillet, som kan oversættes til interaktive spil for at forbedre oplevelsen. Ved at se et boldspil med andre, vil spillene nedenfor ikke blot holde seerne i konkurrencen fra den første tone til den endelige ud, men de kan introducere den uformelle fan til alle de subtile aspekter, der dræber lidenskabelige fans til basebilledet.

Ring til Play

Før en smadre trin til pladen, forsøge at forudsige udfaldet af bat. For eksempel, hvis du ringer strejke ud og afspilleren slår ud, giv dig et punkt. Hvis du forudser en strejke og batteren gør noget andet end at slå ud, trækker du et punkt fra din samlede. Hold styr på punkterne i løbet af spillet, og spilleren med flest point i slutningen af ​​konkurrencen vinder.

Og hvis du virkelig ser ud til at komme i dybden, forsøger du at kalde hver tonehøjde. Gæt hvad kanden vil kaste, det være sig fastball, curveball, changeup osv. Og tildele point for den korrekte forudsigelse.

Mini-Fantasy Baseball

Før starten af ​​spillet, gå rundt i lokalet og, afhængigt af hvor mange mennesker der er samlet for at se spillet, udfør et hurtigt udkast fra puljen af ​​startende spillere på hvert hold. Sørg for, at antallet af spillere, der er valgt af hver deltager, kan håndteres, et sted mellem tre og fem spillere. Så hold øje med resultatet af hver spiller i bat i løbet af boldspil. Den person, hvis hold har akkumuleret flest hits i slutningen af ​​spillet vinder. Du kan udvide parametrene i spillet til at omfatte løber batted i, kører scoret, ekstra basisslag og / eller stjålne baser, afhængigt af hvor dybt du vil have konkurrencen. Dette vil give alle seerne en interesseret interesse og holde dem involveret i spillet fra start til slut.

Og glem ikke kande. Vælg pitchers fra hvert hold og hold øje med strejke outs og tildele bonuspoint for at vælge den vindende pitcher eller den relief pitcher, der tjener gemmen.

Strat-O-Matic

Hvis du har Strat-O-Matic, spiller det populære baseball-simulationbrætspil og spiller kort for indeværende sæson, spillet sammen med den aktuelle konkurrence. Udfyld lineups præcis, hvordan hvert hold har penciled i deres egen for det spil, du ser, og følg med handlingen. Se, hvordan dit spil sammenligner med, hvad der rent faktisk sker på feltet.

Vælg helten

I hvert baseball spil bliver et afgørende løb scoret. Det kunne komme i toppen af ​​den første inning eller i bunden af ​​den niende. Men uanset løbe sætter det endelige vindende hold foran for godt betragtes det spilvindende løb. Vælg gennem listen over deltagende spillere, og hvem der vælger den spiller, der scorer det afgørende løb i spillet, erklæres vinderen.

Home Run Derby

Du kan vælge mellem de deltagende hold eller udarbejde dit eget hold på tre eller fem spillere fra de to holdkonkurrencer, der konkurrerer i det spil, du ser og har et hjemme-runder-derby. Uanset hvilket hold der samler de fleste hjemmebane i løbet af spillet, erklæres vinderen.

Passere hatten

Alle der ser spillet sætter en dollar i en hat i starten af ​​en inning, og en person holder på hatten, når indgangen begynder. Efter hver hitter fuldfører sin på flagermus, uanset udfaldet af bat, bliver hatten sendt til den næste person med uret. Den person, der holder hatten, når den sidste ud er lavet for at afslutte inningen vinder potten.

Dette spil kan tilpasses til brug med andre aspekter af et spil. Du kan fortsætte forbi det, indtil den første hjemløb er ramt, med hver deltager deponerer en anden dollar i hatten øverst på hver inning. Før den faktiske baseball spil starter, skal hver deltager skrive ned på et stykke papir det samlede antal kørsler han mener vil blive scoret af de to hold, der spiller, og den person, der er tættest på det faktiske nummer uden at gå over vil vinde den endelige pot på slutningen af ​​spillet, medmindre spillet slutter på et spilvindende hjemløb.

Del:
Kommentarer