Specifikationer for Hoyt Vortec Bow

Specifikationer for Hoyt Vortec Bow

At vide, hvilke specifikationer du har brug for i en sammensat bue, kan spare tid, når du søger at købe en ny bue. Den Hoyt Vortec sammensatte bue var sidst produceret i 2002, og ifølge en 2007 artikel i "friluftsliv", blev betragtet som en af ​​de roligste buer i verden.

Størrelse og vægt

Hoyt Vortec sammensatte bue vejer lige under fire pund og har en justerbar trækvægt på 60 til 70 pund. Vortecs træklængde er 26 til 28 tommer med en bøjlehøjde på 6,75 tommer og en aksel-til-aksel længde på 36 tommer.

lemmer

Den Vortec kom med tre forskellige lemmer muligheder: XT2000, XT3000 og ZR 200. XT2000 lemmer er 36 inches mellem aksler og anvendes til hastighed og manøvrering. Den XT3000 option havde samme hastighed og manøvredygtighed som XT2000, men tilføjede yderligere tre inches til længden af ​​buen mellem akslerne. ZR 200-lemmen havde et solidt glasdesign og målt 36-1 / 2 tommer mellem aksler. Ifølge Hoyt er deres lemmer designet med Uniform Stress Distribution for at overføre energi jævnt gennem lemmerne. Hoyt hævder, at denne fordeling af energi gør benene mere holdbare og hurtigere.

Funktioner

Andre funktioner i Hoyt Vortec sammensatte bue omfatter en frigivelse hastighed på 315 feet per sekund, en lav håndled greb med træ sideplader, armbånd og justerbar tap syne. En option pakke kan også omfatte alfa-shock limbsavers, en stabilisator og kigge syn.

Del:
Kommentarer