Specifikationer for basketballmĂĄl

Specifikationer for basketballmĂĄl

Shooting hoops er en favorit amerikansk tidsfordriv. Et drev ved byens legepladser, forstæder og landdistrikterne vil afsløre basketballmål, der er bygget af en række forskellige materialer. Selvom det er tilstrækkeligt til rekreative spil, mangler mange af dem at opfylde de specifikationer, der kræves til brug i formelle ligakonkurrencer. Basketball mål specifikationer blev oprettet for at opretholde den ensartethed, der er nødvendig for konkurrencedygtige spil og, endnu vigtigere, at holde spillerne sikre.

Basketball MĂĄl Anatomi

Basketballmålet består af net og ring, kollektivt kendt som kurven, bagpladen, som kurven er fastgjort til, understøtningsstrukturer til bagpladen og sikkerhedspolstring. Følgende specifikationer er dem, der er mandat af National Collegiate Athletic Association.

Nettet

Nettet af kurven er fremstillet af et hvidt, slibet mesh materiale. Antallet af tråde, der udgør hver ledning, skal være mellem 120 og 144. Garn af plast er acceptable, så længe de har dimensioner, der er sammenlignelige med dem, der er fremstillet af garn. Standardnetet har 12 sløjfer, der bruges til at suspendere nettet under ringen. Det skal måle 15 til 18 inches i længden. Nettet er konstrueret på en måde, der betyder at øjeblikkelig forsinke basketballen, når den passerer igennem.

Ringen

Basketballnet er fastgjort til fine gauge metalsløjfer på en ring, der måler 18 inches i diameter. Ringen er lavet af metal, har en tykkelse på 5/8 tommer og er lys orange. Den øvre kant af ringen skal placeres 10 meter over retten og parallelt med gulvet og centreret på bundpladen. Der skal være en afstand på 6 tommer mellem bagpladen og indersiden af ​​ryggen af ​​ringen. Ringe skal også bøje ("break away") på et hængsel under den unødige stress, der kan opstå, når en spiller dunker bolden.

Bagpladen

Bagpladen er en glat overflade, stiv struktur, som understøtter kurven. Konkurrencedygtige bagside er konstrueret af gennemsigtige materialer, såsom hærdet glas, og måler 6 fod og 3,5 til 4 meter højt. To-tommers hvide linjer omgiver ansigtets omkreds og markerer en 24-tommer bred ved 18-tommers høj rektangel bag ringen. Den øverste kant af bunden af ​​dette rektangel er niveau med toppen af ​​ringen. Et bagbord er polstret i en enkelt farve langs underkanten og til en højde på 15 inches på hver side.

Støtte struktur

Støttestrukturen er, hvad der holder op på bagpladen. For spillerens sikkerhed skal understøttende strukturer være placeret på bestemte afstande fra bagpladen. Afklaringen bestemmes af placeringen af ​​understøtningsstrukturen. Støtter under eller bag bordet skal være mindst 8 fod bag bagpladen og 7 meter over gulvet. Støtter, der strækker sig over toppen og ud over siderne af bagpladen skal rydde den med henholdsvis 6 tommer og 2 fod. Padding til en højde på 9 fod er nødvendig for understøttende strukturer inden for 2 fod af bagbordets plan.

Del:
Kommentarer