Specifikationer af en TaylorMade Burner A Wedge

Specifikationer af en TaylorMade Burner A Wedge

Den typiske TaylorMade Burner jern sæt består af otte klubber: 3-jern gennem pitching kile. Imidlertid kan andre kiler, såsom sand, loft og tilgang, være specielt bestilte og specialbyggede til at passe til sæt. Approach kiler, også kendt som gap kiler eller "A" kiler, er lofted i en grad, der passer til kløften mellem pitching og sand, som er 48 til 54 grader, og er ideelle til nærliggende tilgang skud, der skal landes blidt på den grønne.

Club Head

Den oprindelige brænder strygejern kom ud i slutningen af ​​1990'erne, men en opdateret version blev udgivet i 2008 samt en 2.0-serie og tour serie. Regelmæssig og 2,0 har dybe hulrumsbacke med tungt vægtning for at øge tyngdepunktet. Dette til gengæld øger spin og bearbejdeligheden af ​​boldflyvningen. Ansigtet er foret med dybe Z-riller med skarpe kanter, som også øger centrifugeringshastigheden. Tour serien har en reduceret hulrum tilbage, hvilket giver kraft, men giver mindre tilgivelse.

Club Shaft

De fleste TaylorMade-strygejern er udstyret med en stiv flex-grafitaksel, men de kan ombyttes til stål, hvis det foretrækkes. Wedges, der specifikt er rettet mod at matche et Burner-sæt, vil også have disse grafitaksler, medmindre andet er angivet. Grafit giver strøm til mindre kraftige gynger, men det kan også forstørre fejl, hvis det ikke bruges korrekt. Til korte tilgangsbilleder giver stål mere konsistens og anvendelighed.

Knock-offs

Mange klonede TaylorMade strygejern og drivere virker ligner, men groft blege i forhold til spilbarhed. Specifikationerne matcher næsten aldrig de oplysninger, der er stemplet i klubben, og vægtningen er næppe nogenlunde tilstrækkelig. Autentiske TaylorMade woods har alle et serienummer på dem, og enten 5 eller 7-jern, afhængigt af sætet, vil der være et serienummer stemplet i hosel. Potentielle købere bør kun købe fra godkendt sælger, da internet auktionswebsteder kan være meget risikable.

Del:
Kommentarer