Specialiseret Cykel Computer Instruktioner

Specialiseret Cykel Computer Instruktioner

Cykelcomputere er en fantastisk måde at tage din cykeloplevelse til næste niveau. Ved at vise dig din nuværende, gennemsnitlige og tophastighed, blandt andet standard og valgfri værdi, kan du bedre vurdere dit fitness og fremskridt som cyklist. En specialiseret cykeldatamaskine er et solidt valg for begyndere og erfarne cyklister. Det er let at installere og let at bruge i forbindelse med dine rides.

Installation af computermontering

Fjern din cykels stilkhætte for at installere styrerørholderen, der holder din specialiserede cykeldator. Placer styrerørmonteringen på toppen af ​​stammen og udskift stamklappen, så computeren monteres parallelt med din stamme.

Speed ​​Sensor Installation

Bestem, om du har en kablet eller trådløs specialiseret cykeldatamaskine. Til både kablede og trådløse opsætninger sikres hastighedsføleren løst til venstre eller højre gaffel på din cykel. Find sensoren så tæt på toppen af ​​gaffelen som muligt ved hjælp af gummifølerens monteringspude. Vær sikker på, at dækslet på batteridøren peger mod jorden.

Monter sensormagneten løst til en spids på forhjulet, så magneten linjer op med linjen på sensorens nederste kant. Disse to dele skal kommunikere for at producere computerdata, så de skal være opstillet og ikke være mere end 2 millimeter fra hinanden.

Når du er justeret, stram hastighedsføleren til gaffelen og magneten til spidsen.

For kablede installationer, fodrer ledningen langs gaffelen og vikler overskydende ledning omkring bremsekablerne, indtil ledningen nĂĄr din tidligere installerede computerholder. Brug elektrisk tape - ikke lynlĂĄs - for at sikre ledningen pĂĄ plads.

Programmering af computeren

Tryk og hold tasten "PREV" for at begynde at programmere din specialiserede cykeldatamaskine. Program tid først. Tryk på "NEXT" tasten for at vælge et 12- eller 24-timers ur. Tryk på "PREV" for at vælge din indstilling. Tryk på "NEXT" vil rulle gennem indstillingerne og trykke på "PREV" vælger en indstilling i hele. Indstil timen og derefter minutterne. Tryk på "PREV" for at acceptere og gå videre til den indstilling, der giver dig mulighed for at vælge din hjulstørrelse. For at sensorerne skal kommunikere korrekt med computeren, skal det kende din hjulstørrelse. Dette er et yderst vigtigt skridt.

Kig på sidevæggen på dit forreste cykeldæk. Dækets størrelse er trykt på din sidevæg. Det bliver et tal efterfulgt af et "X" tegn efterfulgt af et andet nummer. For eksempel er en fælles mountainbike dæk størrelse "26 X 1,95", mens en fælles vej cykel dæk størrelse er "700 X 23." Specialiserede cykelcomputere leveres med en forprogrammeret liste med 14 størrelser. Rul gennem denne liste ved at trykke på "NEXT" for at finde din. Hvis du finder det, skal du trykke på "PREV" for at vælge.

De forprogrammerede størrelser på din computer udgør langt de fleste mulige dækstørrelser. Hvis din størrelse ikke er angivet, skal du manuelt opdage den nøjagtige omkreds af dit hjul.

Find en åben flad overflade. Lav et mærke på dit dæk og gulvet i det nøjagtige sted, hvor de møder. Rull din cykel frem til en komplet hjulrevolution. Lav et mærke på gulvet, hvor revolutionen er færdig. Mål afstanden fra det første mærke til det andet mærke i millimeter og indtast det i din specialiserede cykeldatamaskine.

Brug knapperne "NEXT" og "PREV" som nævnt til at rulle til "Manuel indstilling af hjulstørrelse" og indtast din værdi.

Fortsæt gennem opsætningen for at indstille kilometertælleren. Vælg din ønskede værdi mellem mph og kph. Når du har gennemført denne indstilling, er din computer klar til at fungere.

Yderligere noter og tip

Hvis du til enhver tid ønsker at nulstille din specialiserede cykeldatamaskine, skal du trykke og holde tasterne "PREV" og "NEXT" sammen. Dette vil nulstille alle værdier til nul.

Kontroller jævnligt din hastighedsføler og magnet for at være sikker på, at de er sikre. I løbet af normal ridning kan de komme løs. Dette er normalt, men de skal være sikre og justerede til din computer for at producere nøjagtige data.

Del:
Kommentarer