Søde olie og øreinfektioner

Søde olie og øreinfektioner

Øreinfektioner er en almindelig lidelse blandt børn, selv om voksne også kan lide af dem. Mens læger kan ordinere antibiotika for at afhjælpe symptomerne på en øreinfektion, foretrækker du måske først at prøve en hjemmehjælp. Sød olie er en af ​​de mest almindelige holistiske helbredelser for øreinfektioner og øreværdier og en af ​​de billigste.

Årsager

Øreinfektioner opstår, når en infektion får rod i øreets eustakiske rør. Normalt blokerer infektionen røret og forhindrer dræning af væske fra næsen og halsen. De fleste børn vil klage over øre smerter, når en infektion sættes i, men du kan muligvis mærke tegn på forhånd. Børn kan trække eller trække på deres ører, hvilket kan indikere irritation i øret.

Ejendomme

Sød olie er en simpel olie, der oftest er lavet af oliven eller mandler. De fleste producenter angiver, hvilken ingrediens de brugte som base i deres søde olieformel. Når du bruger sød olie til en øreinfektion, vil begge former virke. Nogle mennesker bruger hvidløgsolie, som kan fungere som et antibiotikum i stedet for sød olie.

Metode

Når du beslutter dig for at bruge sød olie til at lindre en ørepine, kan du opvarme olien, som gør det muligt for slangen at slappe af og gør det nemmere for blokeret væske at dræne. Test olien for at sikre, at det ikke er for varmt, før du anbringer det til øret. Brug en øreprop til at administrere den søde olie ind i ørekanalen og læg mindst tre dråber i det berørte øre.

Misforståelser

Mens nogle mennesker tror at bruge en vatpind kan hjælpe, kan det påvirke enhver voks i øret og forårsage mere komplikationer. Du kan bruge en bomuldsbold til at holde olien i øret. Hvis du foretrækker at ikke bruge en bomuldsbold, kan du ligge på din side med det behandlede øre opad. Bliv i denne stilling, indtil den søde olie har tid til at strømme ind i din øregang.

Advarsler

Hjem retsmidler muligvis ikke virker for alle mennesker. Hvis smerten fortsætter eller bliver værre, skal du straks kontakte din læge. Husk også, at nogle læger afskrækker brugen af ​​sød olie, da det kan forhindre dem i tydeligt at se trommehinden, hvis du går ind for et besøg. Mens du kan indtage sød olie, skal du lægge den direkte i øret, når du bruger det som hjemmemedicin til øreinfektioner.

Del:
Kommentarer