Soccer Tournament Checklist

Soccer Tournament Checklist

Fodboldturneringer præsenterer et intenst, men sjovt forum for konkurrencedygtige spil. Hold tilmelde sig disse begivenheder for at sætte deres færdigheder til test, kæmper gennem deres armaturer i håb om at køre dybt ind i turneringen. Uanset hvad der sker på banen, skal trænere og ledere være forberedt, hvis de håber at opnå en succesfuld turneringsoplevelse for deres spillere. Med henblik herpå bør flere nøgleelementer indgå i enhver tjekliste for fodboldturneringer.

Rosters og alderscertificering

Trænere skal samle de rigtige dokumenter, før de underskriver deres hold op til en turnering. De fleste turneringskomiteer kræver indsendelse af en komplet roster før starten af ​​turneringen. Derudover skal ungdomsaktører generelt kontrollere deres alder for at bevise, at de er berettiget til at konkurrere i en given aldersgruppe. Som sådan skal trænere få kopier af fødselsattester eller anden acceptabel dokumentation som angivet af turneringens direktører.

Fodbold udstyr

Pakning af alt nødvendigt fodboldudstyr til en turnering er afgørende. Teamledere bør bringe masser af fodboldkugler og kegler sammen med et par kuglepumper. OnThePitch.org anbefaler også at pakke ekstra sæt uniformer, sokker, shin-guards og cleats, bare hvis nogle af spillerne glemmer et udstyr.

First Aid Supplies

Fodbold er en kontakt sport, og spillere er bundet til at få et par stød og blå mærker i løbet af en turnering. De fleste turneringskomiteer giver en form for medicinsk personale til at overvåge eventuelle større skader, der kan finde sted. Det er dog en god idé at pakke et kit med førstehjælpsforsyninger til mindre sundhedsmæssige problemer. Bandager og desinfektionsspray giver hurtige løsninger til udskæringer og skraber, mens atletisk tape og ren gasbind giver en enkel løsning til mindre forstuvninger. Ispakker og solcreme er også klassificeret som væsentlige forsyninger.

Snacks

Ernæring er et andet centralt element i atletisk præstation. Trænere skal bringe en stor køler med is til at gemme drikkevarer og ispakker til holdet. Ledere skal også planlægge måltider og snacks. Nogle turneringer har spisestuefaciliteter, mens andre kan kræve, at hold bringer deres egen mad. På nogen måde anbefaler Springfield MO Soccer at spillere forbruger et kulhydratrig måltid to til tre timer før hvert spil. Kulhydrat og elektrolytforøgelser ved halvtime kan også hjælpe. Overvej at bringe snacks som orange skiver eller gummy bears som lette og effektive kilder til glykogen, det brændstof, der styrer kroppen i perioder med intens fysisk aktivitet. Glem ikke også efter spillet. Springfield MO Soccer foreslår at spise en blanding af kulhydrater og proteiner inden for 30 til 60 minutter efter hvert spil for at genopbygge kroppens og hastighedsforyngelsen til næste kamp.

Som i enhver sport er hydrering også en nøglefaktor. Sørg for, at spillere har adgang til vand og andre sportsdrikke som Gatorade til enhver tid. Dehydrering hæmmer ydeevnen og udgør alvorlige sundhedsrisici, så spillerne bør opfordres til at drikke masser af væsker under turneringen for at holde sig i form.

Del:
Kommentarer