Sænkning af et Basketball Backboard sikkert

Sænkning af et Basketball Backboard sikkert

De fleste basketball backboards lavet i dag kan justeres til en lavere højde, der er mere imødekommende til mindre kvalificerede spillere. Sikker senkning af tavlen tager tålmodighed og viden om, hvordan sænkningsprocessen virker. De fleste hoops kan justeres i små trin på mellem 1 og 6 inches. Desuden kan basketballbackboards typisk sænkes ned til 6 fod fra jorden og hæves op til reguleringshøjden på 10 fod.

Placér stigen på jorden direkte under bagpladen. Stigen skal være på et niveauområde for at sikre, at det er sikkert. Placér ikke stigen halvvejs på retten og halvvejs i græsset, hvis du justerer en udendørs bøjle, da du er mere tilbøjelig til at falde. Klatre op ad stigen til det punkt, hvor du komfortabelt kan nå undersiden af ​​bagpladen og mekanismen, der gør det muligt at sænke det tæt ved stangen.

Hold fast undersiden af ​​kurven med en hånd for at forhindre den i at flytte hurtigt, når du justerer højden. Med den anden hånd greb den mekanisme, der gør det muligt at sænke bagpladen. Denne mekanisme vil ligne et lille hjul, og det vil være placeret i nærheden, hvor bagpladen og stangen fastgøres. Drej langsomt hjulet mod uret for at løsne det og lad bundpladen sænkes. Lad bagpladen falde ned til den ønskede højde, mens du holder den fast med den ene hånd.

Drej hjulet med uret, når bagpladen har nået den ønskede højde. Vridning af hjulet vil låse bundpladen på plads. Sørg for, at hjulet er strammet tilstrækkeligt højt, og at bagpladen er stabil i sin nye højde. Slap forsigtigt bagbordet og hjulet på samme tid. Stig langsomt tilbage ned ad stigen, indtil du har nået jorden.

Del:
Kommentarer