Små fartøjs iskæmisk sygdom

Små fartøjs iskæmisk sygdom

Lille iskæmisk sygdomssygdom stiller en patient i øget risiko for slagtilfælde. Det ses normalt hos mennesker, der har andre medicinske tilstande, herunder højt blodtryk eller diabetes. At vide, hvilket lille skib ishemisk sygdom er, og hvordan det behandles, kan hjælpe patienterne til at føle sig mere komfortable og selvsikker med hensyn til deres sundhedspleje og livsstil.

Fartøjer

Lille skibsblodsygdom kaldes også hvid stofsygdom og refererer til en undersøgelse af en MR eller en Cat Scan. Småfartøjets iskæmiske sygdom er faktisk et biprodukt af andre sygdomme og den indvirkning, som disse sygdomme har på hjernens hvide stof. I modsætning til en sygdom i selve hjernen er det hvad der sker med hjernen under fremskridt af visse kroniske tilstande, herunder diabetes og højt blodtryk.

Fartøjer

Hjernens område, der er påvirket af lille fartøjs iskæmisk sygdom, er hvor hjernecellerne og neuronerne er forbundet. De små skibe, der bringer blodgennemstrømning til dette område, kaldes små skibe, mens store skibe bringer blodgennemstrømning til store organer, herunder hjerte, nyrer og lunger. De små skibe er som regel de første områder, der er berørt af blodkar sygdom, herunder udvikling af aterosklerose, som er en opbygning af plaque, som kan føre til slagtilfælde.

Betydning

Som alder er en lille iskæmisk sygdom af en lille beholder forventet at forekomme ved en MR eller CT scan, men ses i større mængder, det er en indikator for, at andre medicinske tilstande er til stede, herunder multipel sklerose, Alzheimers eller Wilsons sygdom. Personer med en historie om migrænehovedpine, diabetes, højt blodtryk og højt kolesteroltal er også mere tilbøjelige til at præsentere med iskæmisk sygdom i små fartøjer i deres testresultater. Uanset årsagen til den lille iskæmiske sygdomssygdom, er folk, der har det, større risiko for slagtilfælde, derfor opfordres de til at træffe forebyggende foranstaltninger, før en krise opstår.

Forebyggelse

Der er flere trin, man kan tage for at bremse udviklingen af ​​småskibs iskæmiske sygdomme, herunder at reducere blodtrykket og kolesterolet. Uanset om man vælger at reducere disse tal ved hjælp af kost, motion, medicin eller en kombination af disse elementer, skal man sørge for at udvikle programmet under tilsyn af en læge. Derudover bør diabetikere få deres diabetes under kontrol. Arbejde med en diætist eller ernæringsekspert kan hjælpe dig med at lære at opnå et sundt blodsukkerniveau og vedligeholde det. Selv om der ikke er en egentlig medicin til lille skibs iskæmisk sygdom, bør medicinene til reduktion af risikofaktorer, herunder kolesterol, insulin og hypertension medicin tages som foreskrevet, og regelmæssige kontrolundersøgelser skal udføres for at afgøre, om medicinerne virker, eller hvis der skal foretages en justering. Selv om kirurgi kan udføres på storskibs iskæmisk sygdom, er det ikke en mulighed for lille iskæmisk sygdom hos små fartøjer.

Potentiel

Når medicinske evalueringer rapporterer, at en person har en lille skibs iskæmisk sygdom, kan det skabe en følelse af angst og bekymring på grund af den øgede risiko for slagtilfælde, som disse fund indikerer. Vedtagelsen af ​​en livsstil, der retter sig mod sund spisning, reduktion af blodsukkeret og blodtryk og rutinemæssig kontrol, kan ikke kun lette virkningen af ​​småskibs iskæmiske sygdomme, men også gavne kroppen på mange andre måder.

Del:
Kommentarer