Slow Pitch vs Fast Pitch Softball Glove

Slow Pitch vs Fast Pitch Softball Glove

Der er ikke mange forskelle mellem softballhandsker anvendt til slow pitch eller hurtig pitch softball. En handske, der bruges til et uformelt familiemæssigt langsomt spil over Memorial Day weekend, kan bruges den følgende tirsdag til en konkurrencedygtig high school fast pitch playoff konkurrence, da begge er designet til at fange den samme størrelse bold. Men nogle spillere foretrækker måske at vælge handsker med forskellige attributter baseret på hvad deres primære spil er.

Mindre forskelle

Selvom handskefirmaer nogle gange markedsfører deres produkter til en version af spillet eller et andet, kan de fleste softballhandsker anvendes uanset hvordan pladserne ankommer til pladen. Langsom blød softball har tendens til at have flere flyvende bolde, så handskerne har dybere lommer designet til at holde bolden fra at glide ud. Hurtig tonehøjde har sædvanligvis flere strikeouts og jorden bolde, så en infilder's handske skal især være lille nok til at markøren kan få bolden hurtigt ud.

Catcher's Mitt er nøgle

Catcher er den ene position i softball, hvor behovet for hurtige tonehansker er meget forskellig fra langsom tonehøjde. I slow-pitch softball er fangstens rolle begrænset til at kaste bolde tilbage til krukken og gøre lejlighedsvis legetid på pladen, så enhver handske er fint. Imidlertid er en polstret fangstmasse afgørende for hurtighudet softball for at undgå skadede fingre og brudt palmer bragt på af tilbudene, en talentfuld kande kan brande mod pladen.

Del:
Kommentarer