Slow Pitch Softball Rules

Slow Pitch Softball Rules

Langsom blød softball er et amerikansk tidsfordriv, der kan nydes af alle aldre. Ligaer er dannet for børn, mænd, kvinder og coed hold. Reglerne adskiller sig fra baseball og hurtig pitch softball, så opretholdelse af reglerne kan hjælpe din slow pitch softball spil kører problemfrit og sikrer retfærdighed for begge sider.

Generelle regler

Spil består af syv innings. Hold har oftest 10 til 15 spillere. For coed-ligaer kan antallet af mænd normalt ikke overstige antallet af kvinder. Spil har ofte tidsbegrænsninger, normalt 60 minutter eller mindre. Der er også ofte køre regler, der også kan afslutte spillet tidligt. For eksempel kan en liga angive, at hvis et hold er på forkant med 10 løb eller mere i den femte inning, vil spillet være forbi.

batting

De fleste ligaer tillader hold at have så mange smadder som de gerne vil have. Coed-ligaer kræver sædvanligvis teams til at skifte mellem mandlige og kvindelige besætninger. Baserne er 65 meter fra hinanden, og hverken basestål eller bunting er tilladt. Tællingen omfatter tre bolde til en tur og to strejker for en ude. Fejle bolde betragtes som strejker. Nogle ligaer tillader en høflighed, eller ekstra, strejke, før de bliver kaldt ud. Spillere kan også kaldes ud, hvis de træder uden for batterens boks eller træder på pladen under en sving. Manglende glidning, når et spil er i bunden, mod hvilket en spiller går fremad, kan også kaldes ud. Flykugler, der ikke forlader infielden, kan kaldes "infield fluer" og kaldes automatisk som outs. Løbere har mulighed for at komme videre på en fanget flyvende bold, men de skal vente, indtil bolden er fanget for at bevæge sig fremad.

Forsvar

Der er 10 defensive spillere tilladt på banen på én gang. De fleste ligaer gør det muligt for hold at spille med ni personer, hvis de er korte på holdmedlemmer. I modsætning til baseball er der fire outfielders, der dækker venstre felt, venstre center felt, højre center felt og højre felt. Fielders kan ikke med vilje slippe flyvebold eller komme i vejen for en fremadskridende løber.

Pitching

Kandehøjen er 50 meter fra hjemmeplade. Alle pladser kastes underhånd. Krukken skal have kontakt med mindst en fod og gummistørslen, inden du kaster en tonehøjde. Reglerne for softballens bue kan variere inden for forskellige ligaer, men overstiger normalt ikke 12 fod.

Del:
Kommentarer