Skunk Spray Effekter på mennesker

Skunk Spray Effekter på mennesker

Skunks spray muskus fra en kanal, der stikker ud fra anus. Skunk kan sprøjte musk i en fin spray eller strøm. Sprøjten kan køre så langt væk som 18 fod, hvis vindforholdene er rigtige. Den skarpe lugt er mærkbar op til en kilometer væk og kan vare i uger. Den gode nyhed er, at deres forsyning er begrænset, og det kan tage op til en uge for dem at producere mere muskulatur. Men det er ingen trøst for nogen på den modtagende ende af skunk spray. Skunk spray effekter varierer meget af person og sted, hvor sprayen påvirkes.

Øjne

Skunk spray effekter kan omfatte blindhed. Dette er det værste tilfælde. Hvis sprayen rammer en person direkte i ansigtet, kan den olieagtige musk i øjnene. Skunk spray indeholder svovlsyre, som kan forårsage midlertidig blindhed. Selvom det ikke ramte personens ansigt, kan sprayen irritere øjnene. Skyl kløe, brændende øjne med generøse mængder koldt vand.

Vejrtrækning

Skunk muskeseffekter kan omfatte vejrtrækningsbesvær. Personer med astma eller andre respiratoriske tilstande kan have det største problem, når de udsættes for stærkt koncentrerede skunk lugt, rapporterer North Carolina Cooperative Extension. De kan lide kortpustetid eller et astmaangreb. Folk der er meget følsomme over for lugt generelt kan opleve svære vejrtrækninger, når de udsættes for skunk spray.

Kvalme

Personer, der er meget følsomme over for lugt, kan opkastes af lugt af skunk spray. Hvis den olieholdige moskus kommer ind i munden af ​​et skunksprayoffer, kan han opkastes og opleve en periode med kvældning. Selvom sprayen ikke kommer ind i en persons mund, kan stresset af et møde med en skunk føre til tab af appetit, kvalme, opkastning og diarré.

Hud og hår

Skunk spray effekter kan plage en person i et stykke tid, efter at de har forsøgt at vaske muskus off. Musken er så stærkt koncentreret, at den ikke kræver et direkte hit for lugt at klamre sig til en persons hår og hud. Vaskning af hår og hud med opløsninger lavet af tomatjuice, eddike, hydrogenperoxid og karboltæbe kan medføre hudirritation og tørt hår.

Del:
Kommentarer