Skateboard Bowl Tricks

Skateboard Bowl Tricks

Før opfindelsen af ​​skål skateboarding, skatere i midten af ​​1970'erne ville ride tørrede op svømmebassiner i det sydlige Californien i løbet af tørke måneder af sommeren. Moderne skatere skabte cirkulære skateboardingskåle, ofte lavet af træ eller beton, for at efterligne deres innovative skøjteløbsdyr. Skatere skal mestre det grundlæggende om skateboarding, såsom bordstyring og balance, før man forsøger at skate skateboardskålens stejle overførte vægge.

Drop In

Det grundlæggende trick i moderne skøjteløb, kaldet "drop in", gør det muligt for skøjteren at opnå nok fart til at udføre tricks rundt om hjørnerne af den cirkulære skål samt at nå metal eller cementhåndtering af rampen. Skøjteren lægger halen af ​​brættet på coping, der er placeret i rampens øverste område, så brædderens for- og baglast lastes om. (Metaldelene på skateboardet, herunder akslerne, kaldes lastbilerne.) At slippe ind for første gang kræver en vis grad af engagement. Skøjteren læner sig fremad og går helt vandret med rampefladen i et split sekund, før de berører forhjulene til skålens overflade. Skater ruller derefter ned over det overførte område og på den flade bund af skålen.

Stump til Fakie

Den "stumpe til fakie" er lavet ved håndtering af rampen, som er placeret på skateboardskålens øverste kant. Skøjteren ruller op på skålens overflade og gør det muligt for baghjulene at rulle hen over håndteringen. Han sætter sig øjeblikkeligt på det lille område mellem halen af ​​brættet og bagvognen. Efter en omhyggelig afbalancering kaster han en "Ollie" væk fra rampens håndtering og rider tilbage i skålen i baglæns position, kendt som "fakie". "Ollie" finder sted, når skøjteren lægger pres på det afrundede område nær bagsiden af ​​brættet, kaldet halen, mens han hopper ind i luften.

Frontside Air

I modsætning til "drop in" og "stump til fakie" involverer "frontside air" at gribe skateboardet. "Frontside" betyder, at skatøren nærmer sig forhindringen med forsiden af ​​hendes krop mod objektet. Efter at have nået en passende hastighed, skifter skøjteren en Ollie over håndteringen og greb kort brættet i området mellem de to lastbiler. Dette gør det muligt for skater at fange luft, samtidig med at bordet er sikkert sikret til hendes fødder. Efter svævning over rampens overflade falder skøjteren tilbage til skateboardskålens overgangsvæg.

Del:
Kommentarer