Skal du svømme i en pool med et åbent slid?

Skal du svømme i en pool med et åbent slid?

Pools er en fælles kilde til rekreation, hvad enten det er på det lokale kommunale svømningshul, et hotel eller en vens hus. Det er dog vigtigt at overholde retningslinjerne for sundhed og hygiejne, mens du svømmer med andre mennesker, især hvis du er skadet. Klor- og poolfiltre holder dig ikke altid sikker over for skadelige materialer, der flyder rundt i vandet, især i betragtning af kropstrafikken får nogle puljer. Svømning med åben slid kan være risikabelt, men ved at være forsigtig, kan du forhindre spredning af infektioner og sygdomme.

Fakta

Når du svømmer i en offentlig pool, er du til gavn for mange små mikrober på udkig efter et hjem. Selvom der træffes foranstaltninger for at holde puljerne rene, ifølge Cdc.gov, kan det tage op på en time for klor at dræbe bakterierne, der kan forårsage infektioner og sygdomme. Hvis dit immunsystem allerede er kompromitteret af et sår eller slid, kan du udsætte dig for yderligere unødvendige risici ved at svømme, før det heler.

typer

Der er flere sundhedsmæssige problemer, du kan indgå i at svømme i offentlige pools, men de mest udbredte er RWI's eller rekreative vandlidelser. Den hyppigste sygdom udstillet er diarré, men du kan også indgå noget mere farligt, såsom øjen- og øreinfektioner, gastrointestinal sygdom eller E. Coli. Det er vigtigt at overveje, at selv når nogen er velplejede og rene, vil han sandsynligvis stadig have spor af afføring på hans krop. Det samme gælder for spyt, slim og andre kropsvæsker. Ved at svømme med et åbent slid spiller du med at kloren beskytter dig mod infektion ved disse invaderende forureninger.

Tidsramme

Det er vigtigt, at du vurderer sværhedsgraden af ​​dit slid eller sår. Tage i betragtning, hvor længe du har haft det, og hvor lang tid det kan tage for at helbrede. Afhængigt af om din hud begynder at scab eller ej, eller hvis du beskytter den med et bandage, kan du reducere risikoen for infektion af dit slid betydeligt. For et moderat slid kan du vente syv til ti dage før du vælger at svømme; hvilket giver skadetiden til at helbrede, hvis den er lidt, før den udsættes for smitte.

Overvejelser

Selvom svømning i en pool kan være risikabelt, især med en skade, kan det gøres sikkert. Ved at tage forholdsregler som at bade før og efter svømning, iført et bandage og undgå at drikke eller indånde vandet, kan du drastisk reducere risikoen for at få en sygdom til ophør, selv ved kompromis med en skade. Holde dit sår rent ved at desinficere det grundigt og ofte også kan være en stor hjælp til at dræbe skadelige bakterier og bakterier.

konklusioner

Pools kan være opdræt af bakterier, men det betyder ikke, at du ikke kan svømme, selvom du har et åbent slid. Masser af mennesker svømmer i offentlige pools hver dag og oplever ikke nogen skadelige virkninger. Ved at være opmærksom på risiciene og ved at træffe forebyggende foranstaltninger kan du sikre dig, at du gør alt for at være sikker og sund, hvis du vælger at svømme.

Del:
Kommentarer