Skade

Sådan måles knæbøjler

Sådan måles knæbøjler

Knæbøjler kan bruges til forskellige formål, uanset om du går gennem fysioterapi eller har en trækstang. Det er ikke svært at måle dit knæ for en bøjle, så længe du kender den type bøjle du har brug for til din særlige skade. De kommer i forskellige størrelser, farver og stilarter, og priserne kan variere fra $ 20 til $ 400, afhængigt af hvad du har brug for brace for.

SĂĄdan repareres nerveskader

SĂĄdan repareres nerveskader

Skader som forbrændinger eller knogler forårsager nerveskader. Nogle gange kan højt blodtryk og diabetes forårsage nerveskade i hele kroppen, hvis de efterlades ubehandlet. Symptomer på nerveskader omfatter smerter eller prikker i det berørte område, svaghed og følelsesløshed. Hvis nerverne er beskadiget i organer eller kropssystemer, snarere end hud eller lemmer, kan fordøjelsessystemet, blodtrykket og vejrtrækningen blive påvirket.

SĂĄdan repareres revne indre sting efter en hysterektomi

SĂĄdan repareres revne indre sting efter en hysterektomi

Hysterektomi er en større operation præformeret af en dygtig kirurg på et hospital. En hysterektomi er en operation, der involverer fuldstændig fjernelse af livmoderen og æggestokkene fra kvindens krop. Det kan indebære komplikationer og bivirkninger, såsom nerveskader, betændelse og infektion, og bør overvåges af et lægesamfund for at sikre, at hysterektomi helbreder sig korrekt.

SĂĄdan repareres Trigger Thumb

SĂĄdan repareres Trigger Thumb

Trigger thumb udvikler sig, når sener i tommelfingeren, som holdes til dine knogler ved ledbånd kendt som tromler, udvikler fortykkede knuder. Dine ledbånd kan også blive fortykkede. Som følge heraf vil din tommelfinger bøje og låse. Din tommelfinger vil så pludselig rette sig som om at trække en pistol udløseren.

Sådan repareres nerveskade fra alkohol i mine fødder

Sådan repareres nerveskade fra alkohol i mine fødder

Alkohol er et stærkt neurotoksin (gift, der virker på nerver). Overdriven alkoholforbrug kan forårsage nerveskader, hvilket resulterer i følelsesløshed og prikken i hænder og fødder. Denne type nerveskader kaldes perifer neuropati. Symptomer på perifer neuropati starter normalt i ben og fødder, da længere nerver lettere er skadet end kortere.

10 tips til lindring af sciatic nervesmerter

10 tips til lindring af sciatic nervesmerter

Sciatic nervesmerter er forårsaget, når den sciatic nerven bliver pinched eller irriteret via disk kompression, hvilket resulterer i smerte. Symptomerne på iskias varierer, men mere almindelige symptomer omfatter smerte, svaghed i benene, prikkende og svært ved at sidde. Årsager til sciatic smerte stammer fra en herniated disk, en tilstand, hvor en del af en disk stikker ud og dermed lægge pres på nerverne; piriformis syndrom, en ret almindelig lidelse, der forårsager smerter i sciatic-typen på grund af at piriformis musklerne bliver stramme; og sacroiliac (SI) leddysfunktion, som kan forårsage smerter i sciatic-typen.

Ace Bandage Wrapping Technique

Ace Bandage Wrapping Technique

En Ace Bandage er et elastisk bandage, der bruges til at anvende kompression og støtte til et bestemt område af din krop. Ace Bandages hjælper ofte med rehabilitering af skadede led, muskler og sener; deres fleksibilitet gør det muligt hurtigt og nemt at pakke dem omkring hovedkropsdele. Hvornår skal man anvende kompression Hovedformålet med en Ace Bandage er at komprimere et skadet område for at begrænse blodgennemstrømningen, hvilket igen vil begrænse hævelse og fremme helbredelse.

Afhjælpning af en trækmuskel mod hoste

Afhjælpning af en trækmuskel mod hoste

Hoster er en fælles del af kolde og influenzasæson, og nogle gange kan din hoste være så alvorlig, at du faktisk spænder en muskel i brystet eller andre steder. Heldigvis er der trin, du kan tage hjemme for at hjælpe dig med at helbrede. Hvis du betaler PRIS og ikke HARM, kan du forvente, at din muskelbelastning viser forbedringer inden for få dage.

Afhjælpning af en Træk Solar Plexus Muskel

Afhjælpning af en Træk Solar Plexus Muskel

Den sol plexus refererer faktisk til en tæt klynge af nerveceller og støttende væv fundet lige under membranen (et bredt stykke muskel under ribben buret). En "pulled solar plexus" refererer mest sandsynligt til enten en trukket membran eller en trækkende abdominal muskel, en lav grad, delvis tåre til muskelfibrene, som normalt skyldes overstretching.

Afhjælpning af kvalme fra smertestillende

Afhjælpning af kvalme fra smertestillende

Kvalme, alene eller ledsaget af opkastning, kan være elendig og er særlig besværlig, hvis du har smerter og skal tage smertestillende medicin. Smerter, især dem, der indeholder opiater som codein og oxycodon, kan forårsage kvalme. Ifølge en artikel i 2003 i tidsskriftet Critical Care Nurse stimulerer opiater serotonin- og dopaminreceptorer i den kemo-receptor triggerzone (CTZ) del af hjernen, som stimulerer opkastningscentret og forårsager kvalme.

Anatomi associeret med en kejserlig afdeling

Anatomi associeret med en kejserlig afdeling

At tage et ufødt barn fra moderens livmode gennem kirurgiske midler går langt tilbage i historien med referencer i den vestlige og ikke-vestlige mytologi og lore. Tidlige kejserlige operationer blev kun udført på døde eller døende kvinder. En bedre forståelse af anatomi, vigtigheden af ​​renhed under operationen og anæstesiets anbringelse gav succesfulde kejsersnitt, hvilket sparer både mor og barn i slutningen af ​​1800'erne.

Anterior Vs. Lateral tilgang til hip replacement surgery

Anterior Vs. Lateral tilgang til hip replacement surgery

Lateral eller posterior hofteudskiftning er den traditionelle behandlingsmetode. Den anterior tilgang er en nyere, minimalt invasiv procedure, der gør det muligt for kirurgen at nå dit hoftefedt mere direkte. Incision Size I den traditionelle laterale tilgang gør kirurgen et snit på otte til 12 inches lang.

Del: