Skade

Hvad er ĂĄrsagen til nummenhed i venstre fod?

Hvad er ĂĄrsagen til nummenhed i venstre fod?

Nummenhed eller tab af fornemmelse kan forekomme overalt i din krop. Det føles dog oftest i hænder, fødder, arme eller ben. Nummenhed kan variere fra uskadelig (som et ben, som falder i søvn) til permanent, så det er vigtigt at bestemme årsagen, så der kan søges ordentlig behandling. Definition Numbness er defineret som et tab af følelse eller følelse.

Årsager til hoftepine ved søvn

Årsager til hoftepine ved søvn

Tendinitis Tendinitis er en tilstand, der forårsager betændelse i sener på fælles steder. Når det sker i hofte, er det normalt resultatet af gentagne bevægelser i lange perioder. Dette ville være tilfældet med atleter eller folk der kører meget. Ældre mennesker rammes også af denne tilstand, fordi de mister elasticitet i deres hofteled.

SĂĄdan immobiliseres et hĂĄndled for en strakt tendon i armen

SĂĄdan immobiliseres et hĂĄndled for en strakt tendon i armen

Tendons forbinder muskel til knogle, der frembringer bevægelse af leddene i kroppen. Tendons i armen kan være belastet med overforbrug eller skade, der påvirker funktionen væsentligt. Muskler, der bøjer håndleddet, tommelfingre og fingre fremad i fleksion og bagud i forlængelse, er ofte anstrengt. For fuldt ud at hvile de sener, der er forbundet med disse knogler, anvendes en skinne til midlertidigt at immobilisere håndleddet.

SĂĄdan diagnostiseres reumatoid arthritis vs slidgigt

SĂĄdan diagnostiseres reumatoid arthritis vs slidgigt

Sådan diagnostiseres reumatoid arthritis vs slidgigt. Nogle gange er der forvirring i at differentiere mellem reumatoid arthritis og slidgigt. Du tror måske, at disse to former for gigt er ens, fordi de begge kan forårsage smerter og betændelse i leddene, men i virkeligheden slutter lighederne der.

SĂĄdan komprimerer du en fod

SĂĄdan komprimerer du en fod

Foden og ankelen kan opleve hævelse som følge af en skade på nogen af ​​sener, ledbånd eller muskler. Komprimering indpakning er anvendelsen af ​​en elastisk bandage til at hjælpe med at håndtere hævelse problemer. Ved at bruge en kompressionspakning på foden og anklen, understøttes hele området og beskyttes mod yderligere skade.

SĂĄdan aflastes piriformis smerte

SĂĄdan aflastes piriformis smerte

Piriformis er en lille muskel, der krydser hofteleddet. Det er primært ansvarlig for udadgående rotation af benet på hoften, og hjælper også med at stabilisere hofte og underben. Den er forbundet på den ene side til sakrummet, ved ryggen, og på den anden side til lårbenets større trochanter, det store ben i overbenet.

SĂĄdan aflastes tommelfingre smerte

SĂĄdan aflastes tommelfingre smerte

Når du lider af tommelfingre smerter, er det højst sandsynligt et resultat af arthritis, ellers kendt som basal ledgigt, en form for slidgigt. Med denne tilstand oplever du ofte smerte og hævelse. Som smerten og hævelsen vedvarer, kan du mærke en ændring i styrken og fleksibiliteten i din tommelfinger, hvilket gør det stadig vanskeligere at udføre almindelige opgaver.

SĂĄdan diagnostiseres en rotator manchetskade

SĂĄdan diagnostiseres en rotator manchetskade

Sådan diagnostiseres en rotator manchetskade. En rotator manchetskade påvirker musklerne, der forbinder ved skulderen. Forårsaget af en øjeblikkelig skade eller resultatet af progressive symptomer afhænger behandlingen af ​​alvorligheden af ​​skaden. Diagnose en rotator manchetskade tidligt for at modtage den korrekte behandling. Kend de almindelige symptomer på rotator manchetskade.

Sådan diagnostiserer du knæpine

Sådan diagnostiserer du knæpine

Millioner af mennesker lever med kronisk knæsmerte. Knæet er en kompleks led, og der er mange situationer, der kan forårsage knæsmerter. Det første skridt i håndtering af din smerte er at få din tilstand korrekt diagnosticeret. Personer, der er ældre, kan bare pusse det ud som gigt. Knæsmerter kan dog være et problem med musklerne, ledbåndene og / eller senerne og ikke nødvendigvis skade på leddbrusk eller knogler.

SĂĄdan aflastes skulderblad smerte med Trigger Point Therapy

SĂĄdan aflastes skulderblad smerte med Trigger Point Therapy

Trigger-punkter, også kendt som muskelknude, er ufrivillige sammentrækninger af en del af muskelfiber. Smerten, som ifølge American Academy of Family Physicians rammer omkring 10 procent af den amerikanske befolkning, kan lindres mange gange via triggerpoint-terapi, som består i at anvende fast tryk til at udløse punkter i en periode, indtil smerten i muskel sænker.

Hvordan man sover med en hiatal brok

Hvordan man sover med en hiatal brok

En hiatal brok opstår, når en del af maven skubber gennem åbningen ved din membran (hvor din spiserør slutter sig til maven). Denne tilstand kan være meget smertefuld og ubehagelig, og det kan føre til brystsmerter, halsbrand og hævning. At have en hiatal brok kan gøre det svært for dig at få en ordentlig mængde søvn.

Hvor meget koster Rotator Cuff Surgery koster?

Hvor meget koster Rotator Cuff Surgery koster?

Rotator manchet består af en gruppe af muskler og sener, der understøtter skulderen under bevægelse. Ved gentagen bevægelse, overanvendelse eller traumatisk skade forårsaget af sport, kan tårer i sener og muskler forekomme. Mange gange, med hjemmebehandling, vil skulderen helbrede. Hvis skaden er alvorlig nok, skal kirurgi udføres.

Del: