Sjove ting at gøre under Cheerleading Practice

Sjove ting at gøre under Cheerleading Practice

Cheerleading praksis bør være behageligt for alle involverede, men nogle gange kan det hårde arbejde, der er nødvendigt for at komme op til bunden, komme i vejen for det sjove. Mens praktiserende bevægelser og rutiner er afgørende for at udføre godt som et hold, kan jubel praksis være til gavn, hvis tiden er sat til side bare for sjov. Disse underholdende aktiviteter hjælper typisk holdets fremskridt, enten ved at tjene som øvelse eller som teambygningsøvelser.

Råbe og klappe

En vigtig del af cheerleading er at kunne klare ordene klart - mens de bevæger sig. Øvelse af dette kan være underholdende, men også bidrage til at forbedre din evne. For at forbedre din stemme, prøv at flytte, mens du ringer ordene højt, koncentrere dig om at bevare klarhed og lydstyrke. Prøv at lægge dig ned på din mave og råbe ordene fra din mave for at lære at stole mindre på din hals. En anden teknik til at øve er snappy clapping. Når du klapper, bør du holde dine bevægelser indeholdt: dine arme skal forblive mellem dine skuldre selv efter klappen. Du kan gøre dette til en sjov praksisaktivitet ved at samarbejde med en partner. Din holdkammerat lægger pres på dine skuldre for at stoppe dine arme for langt, mens du lærer at klappe på en kontrolleret måde.

Themed Tøj

Ikke alle praksis må føle sig det samme som ugen før. Du kan injicere noget sort i jubeløvelse ved at beslutte dig for et tøjtema og derefter vedtage det næste uge. For eksempel kan du vælge at klæde sig på en bestemt måde: Overvej alle at have samme farve tøj, klæde sig som superhelte eller med ansigtsmaling på dyr. Bare sørg for, at uanset tøj du har på dig, er sikkert at øve dig i.

pepping

En session med hård muntre praksis har brug for et par pauser for at stoppe alle bliver alt for trætte. Inden du fortsætter med øvelsen igen, kom i vanen med at danne en positiv cirkel som et hold. Det føles sjovt, men det er også en nyttig ting at gøre. Du kan hver sin tur til at give nogle sætninger af motiverende tale til holdet for at opmuntre alle til at fortsætte med at give 100 procent. Dette hjælper med at forhindre folk i at indse, hvor trætte de er. Sing-a-longs som kampsange kan også hjælpe på denne måde.

Spil et spil

Det lejlighedsvise spil kan tilbyde en ny måde at øve på, forhindre monotoni. For eksempel at spille "Mummy" spillet, opdele holdet i mindst to grupper. Hvert hold vælger en model. Træneren håndterer derefter resten af ​​holdet noget toiletpapir og begynder at nedtælles om to minutter. Holdene haster derefter for at vende deres model til en gammel egyptisk mumie ved at dække hende med papiret så sammenhængende som muligt. Efter at tiden er færdig, dømmer træner den mest realistiske mumie.

Del:
Kommentarer