Sjove ting at gøre i basketball spil

Sjove ting at gøre i basketball spil

Sportsbegivenheder er som regel gode oplevelser for alle, især hvis der sker sjove ting i løbet af spillet. Basketball spil er en god mulighed for at få nogle sjove aktiviteter i gang og involvere mange mennesker, hvilket gør hele oplevelsen lidt mere underholdende. Planlægning forud for spillet giver dig chancen for at gøre arrangementet til en "slam dunk".

Ansigtsmaling

Hvis du nogensinde har set fans med deres ansigter malet, så ved du, det er en sjov måde at udtrykke støtte til dit yndlingshold. Brug dit holds farver til at male ansigtet med en anden farve på hver side. Mænd kan gå det ekstra skridt ved at male deres kister også. Jo flere mennesker, der er involveret i ansigtsmaling, jo sjovere bliver det. Udover at male dit ansigt, kan du klæde dig fra hoved til tå i teamfarver.

Halvtidsskitse

Halvtid er midtpunkt i spillet, og holdene får en pause. Organiser en gruppe mennesker for at sætte en halvtidsskitse op som et hold uden færdigheder. Udfør et 3-5 minutters "mock" -spil med folk, der forsætligt savner kurve og spiller dårligt. Lad en falsk dommer lave dårlige opkald og blæse fløjten. Giv de falske hold samme navn som dem, der spiller det rigtige spil og underhold publikum.

Foot Signing Contest

Konkurrencer udføres normalt i halvtimerne også. Har fem mennesker fjernet deres sko og strømper og gå ind i mængden med en magisk markør. Konkurrencens formål er at se, hvem der kan få mest underskrifter på deres fødder i en bestemt periode. Begge fødder kan bruges, og signaturerne skal være læselige. Deltagerne skal alle starte på et andet sted i mængden.

Bølgen

"The Wave" er en tradition på mange sportsbegivenheder og er normalt sjovt for alle involverede. Det kan startes af enhver gruppe af mennesker og efterfølges af resten af ​​mængden. Det er gjort af en række mennesker, der står op, hæver deres hænder over hovedet og sidder ned igen. Derefter følger resten af ​​publikum typisk kulør, og det skaber en "bølge" effekt blandt tilskuerne. Forøg hastigheden hver gang den kommer tilbage til det sted, der begyndte at gøre det sjovere.

Del:
Kommentarer