Sjove spil at spille i gymnastiksalen

Sjove spil at spille i gymnastiksalen

Børn elsker at spille spil inde eller ude. Men i ugunstigt vejr eller i gymnasiet er det nogle gange nødvendigt at holde børnene indendørs. Heldigvis er der en række sjove spil, der kan spilles i gymnastiksalen for at holde børnene besatte og have det godt.

Doctor Dodgeball

Opdele børnene i to hold, en på hver side af gymnastiksalen. Har hvert hold udpeget en spiller som deres teamlæge, men sørg for, at det andet hold ikke ved hvem det er. Start spillet ved at give hvert hold et lige antal bolde at kaste på hinanden. Hvis en spiller er ramt under, skal de sætte sig ned, og de kan kun tilslutte sig legen, hvis deres teamlæge rører dem. Hvis lægen er ramt, kan de ikke komme op igen. Når alle spillere sidder ned, taber holdet. Hvis gymnastiksalen har basketballnet, eksisterer der en variation af spillet, hvor hvis et holds læge sidder og et holdmedlem rammer basketballenes bagbord, får lægen et andet liv.

Octopus Tag

Dette er et godt spil for små børn og kræver ikke noget udstyr til at oprette. Vælg et barn for at være blæksprutte og få dem til at stå midt i gymnastiksalen. Lad de andre børn stå imod muren. Barnet, der er blæksprutte, vil derefter råbe "Kom svømme i mit hav!", Og de andre børn skal løbe over gymnastiksalen mens de foregiver at svømme. Blæksprutten forsøger at mærke så mange mennesker som muligt. De mennesker, der er mærket, bliver tang og hjælper blæksprutte ved at mærke folk også. Blæksprutte kan erstatte "svømme" med andre handlinger, og de andre børn skal gøre det, mens de løber over gymnastiksalen også. Når spillere har nået langt væggen, er de sikre, og blæksprutte skal ringe igen. Spil fortsætter, indtil alle er fanget, og den sidste spiller bliver blæksprutte til det næste spil.

Benchball

Benchball er stylet efter fodbold. Opdel klassen i fire lige hold. I hvert hjørne af gymnastiksalen bør der være en bænk, hvor den flade side vender ind i midten af ​​gymnastiksalen. Hvert hold tæller deres spillere, starter fra en. Hvis holdene er ujævne, kan nogle spillere tage to tal. En volleyball eller fodbold er placeret midt i gymnastiksalen. Ring ud tal; hvis en spillers nummer bliver kaldt, skal han køre et omgange rundt i gymnastiksalen, før han kan røre bolden. Spillere må ikke røre bolden med deres hænder, kun deres fødder, bryst eller hoved. Den første spiller til bolden må forsøge at bruge den til at slå en bænk; hvis han gør det, får hans hold bogstavet "b". Spillere går tilbage til deres bænke, og en ny runde starter med nye numre, der hedder. Når et hold har stavet "BENCH", vinder de, og spillet kan begynde igen.

Del:
Kommentarer