Sjov Softball Practice Drills

Sjov Softball Practice Drills

At gøre softball øvelser sjov for spillerne vil øge deres produktivitet i praksis. Øvelserne skal også være uddannelsesmæssige, så spillerne lærer den rigtige måde at spille spillet på. De fleste trænere udfører øvelser i løbet af første halvdel af øvelsen, så spillerne scrimmage hinanden for resten af ​​sessionen. En coach kan stoppe scrimmage på forskellige tidspunkter for at påpege, hvordan en af ​​øvelserne gælder for en live-spil situation.

Speed ​​Drill

Brug en hastighedsboremaskine til at arbejde på en spillerens baseløbsteknik og overordnet fitnessniveau. Lad spillerne danne en halvcirkel bag hjemmeplade. Fortæl spillerne, at de hver især tager en tur, der løber fra batterisækken hele vejen rundt om baserne.

Opmuntre spillerne til at juble på deres holdkammerater under boringen. Se hver spillerens baseløbsteknik og foretage korrektioner, når det er nødvendigt.

For eksempel, hvis en spiller tager for bredt af en tur rundt i baserne, har hende rettet fejlen næste gang hun løber. Gentag boret, indtil hver spiller har kørt baserne tre gange.

Batting Drill

Stå på krukkehøjen med en spand med bolde for at udføre battingboringen. Vælg en spiller for at være den første smør, giv derefter hendes instruktioner om hvor hun skal slå hver tonehøjde.

For eksempel, før du kaster den første tonehøjde, fortæl spilleren, skal hun slå bolden i højre felt. For hendes andet forsøg skal du fortælle spilleren, at hun skal slå bolden over shortstopens hoved. Bland op placeringen af ​​spillerens hitforsøg, så hun kan lære at styre flagermuset under hendes sving. Gentag øvelsen med resten af ​​holdet.

Kaster bor

Lad spillerne tage deres positioner på banen til kasterboringen. Fortæl holdet, at du vil ramme en bold til forskellige pletter på banen, så mens de flytter til feltet bolden, vil du råbe for at de skal kaste til en bestemt base.

For eksempel slå en bold til den anden baseman og råb for hende at kaste bolden til den tredje baseman. Hit en række line-drev og flyve bolde til hver af spillerne. Skift hvilken base spillerne kaster til efter hvert hit, hvilket vil hjælpe dem med at arbejde på deres lyttefærdigheder såvel som deres kaste teknik.

Fielding Drill

Arbejde med at øge en spillerens rækkevidde under fielding øvelsen. Lad spillerne tage deres positioner på banen. Stå i batterens boks for at udføre boringen. Hit en række bolde til spillerne, og blande hastigheden og placeringen af ​​hvert hit.

Arbejde med infielders reaktionstid ved at ramme dem line-drev. Træk nogle bolde ind i spalten i udebanen, så spillerne skal kommunikere med hinanden. Fortsæt boret, indtil hver spiller har mulighed for at markere mindst tre bolde.

Del:
Kommentarer