Sjov fitness spil til børn

Sjov fitness spil til børn

Meget små børn er normalt interesserede i løb, hoppe og fysisk leg. Men som stillesiddende aktiviteter som at se fjernsyn eller spille videospil takke deres opmærksomhed, kan de ikke udføre de 60 minutter om dagen med fysisk aktivitet, der anbefales af centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse. Opmuntre børn til at spille sjove fitness spil kan holde dem i bevægelse og bidrage til at opmuntre til en livslang kærlighed til fysisk aktivitet.

Alle deltager

Hvis du er i en klasseindstilling, maksimerer fordelene ved dine spil ved at have børnene aktiviteter, hvor alle deltager samtidig, i modsætning til spil, hvor kun en eller to er aktive til enhver tid. Spil af tag med mere end en "det" skal for eksempel holde alle i gang. I "monster mash" modtager tre eller fire spillere hver en bønnepose og fungerer som "mashers", der forsøger at mærke andre børn på foden med bønnebaggen. En spiller, der er ramt, gør en hurtig "Transylvania Twist" -dans og bliver så en masker.

Undervisningsøvelser

Udførelse af gentagne sæt øvelser vil sandsynligvis være kedeligt for børn. I stedet indarbejder standard calisthenics i spil for at introducere børnene til aktiviteter, der kan hjælpe dem med at holde dem i de kommende år. For eksempel, prøv et "top gun" spil, hvor børn ligger liggende nedad på gulvet. Instruere spillerne til at "starte dine motorer", hvorefter de udfører flere pushups. Når du fortæller dem at "tage afsted" flyver de rundt i rummet med deres arme løftet til siderne som et fly. Giv dem en "land" kommando, og de afslutter spillet ved at ligge ansigt op på gulvet og lave et par situps eller crunches.

Deltag i sjovt

Hvis du bruger en-til-en gang med et barn eller børnebarn, kan du spille træningsspil sammen. For eksempel spille et trillebørsspil, hvor barnet begynder med forsiden nedad på gulvet. Tag fat i barnets ben og få ham til at gå fremad på hans hænder. Hvis barnet kan klare din vægt, skift steder og lad ham holde dine ben. Derudover kan du og barnet placere dine hænder og fødder på gulvet og gå sidelæns som krabber eller fremad som edderkopper. Børn elsker at se voksne handle dumt, så dette enkle spil kan holde deres opmærksomhed lang nok til at trætte dem - eller du - ude.

Team Games

Spilleholdsspil kan holde børnene interesserede, da de forsøger at konkurrere om sejr. Du kan få børnene til at køre relæer med små hold for at holde så mange børn som muligt kørende på en gang. Eller prøv et "fitness bingo" spil, hvor alle deltager. Klargør kort med fire til seks kolonner og skriv navne på flere øvelser i hver kolonne. Gør øvelserne aldersbestemte. Eksempler er pushups, situps, jump jacks, løber på plads og så videre. Opdel gruppen i små hold. Lederen af ​​hvert hold vælger en øvelse fra den første kolonne. Når alle på holdet gennemfører aktiviteten, vælger lederen en øvelse fra den anden kolonne. Målet er at få alle holdmedlemmer til at gennemføre en øvelse fra hver kolonne, inden et andet hold slutter.

Del:
Kommentarer