Sinekodens bivirkninger

Sinekodens bivirkninger

Den aktive ingrediens i Sinecod er butamiratcitrat, som bedst er kendt som en effektiv hostehæmmende. Sinekod er mest tilgængelig i sirupform. Som med enhver medicin, kan nogle uønskede bivirkninger opstå, mens du tager Sinecod. Du bør konsultere en læge, inden du bruger denne medicin.

Funktioner

Hovedindholdet i Sinecod er butamiratcitrat. Ifølge deltapharma.net, "Butamirate Citrate er en central hoste suppressant. Det har også en tendens til at reducere luftvejsresistensen, hvilket fremgår af en forbedring af Spiro-målerne. "Du bør aldrig tage mere end den anbefalede dosis butamiratcitrat på grund af risikoen for overdosering. Symptomer på overdosering af butamiratcitrat inkluderer døsighed, kvalme, opkastning, diarré og hypertension. I tilfælde af overdosis, kontakt læge eller apotek.

Anvendelser

De er flere applikationer til Sinecod. Det er mest udbredt som host suppressant. Sinecod kan bruges til at behandle tør hoste af enhver årsag såvel som hoste forårsaget af bronkoskopi. Bronchoscopy er en procedure, der bruges til at se lungerne. Ved denne procedure indsættes et fleksibelt rør gennem næsen og føres ned i lungerne.

Bivirkninger

Adskillige negative bivirkninger er forbundet med Sinekod brug. De omfatter men er ikke begrænset til kvalme, diarré og svimmelhed. Svimmelhed er en sjælden bivirkning, der har været forbundet med butamiratcitratbrug. Sandsynligheden for at opleve nogen af ​​disse bivirkninger varierer mellem enkeltpersoner.

allergier

Nogle mennesker har været kendt for at have allergiske reaktioner på butamiratcitratet i Sinecod. Mulige tegn på en allergisk reaktion på denne medicin inkluderer hududslæt eller andre hudirritationer. Stop brug af Sincod og kontakt omgående læge eller apotek, hvis der opstår tegn på en allergisk reaktion.

Advarsler

Sinecod bør ikke anvendes af personer, der har en kendt allergi eller er overfølsomme overfor butamiratcitrat. Diabetikere bør udvise forsigtighed, mens de tager denne medicin. Denne medicin anbefales ikke til børn under 3 år eller kvinder, der er gravide eller ammende uden direkte lægeundersøgelse. For at undgå negative interaktioner skal en læge gøres opmærksom på andre lægemidler eller kosttilskud, der vil blive taget i tandem med Sinecod.

Del:
Kommentarer