Sikkerhedstips til Bungee Jumping

Sikkerhedstips til Bungee Jumping

Bungee jump er en aktivitet, hvor folk hopper fra en struktur langt over jorden, såsom en bro, mens de er fastgjort til en bungee ledning. Sporten siges at have stammer fra det sydlige Stillehav på pincetøen, hvor indfødte hoppede fra bambustårne ​​med vinstokke fastgjort til deres ben. Pladen for det højeste bungee jump blev sat i 2002 af Curtis Rivers, der hoppede fra 15.200 fod over Puertollano, Spanien. Mens bungehopping kan være en højadrenalinaktivitet, er det vigtigt at øve sikre teknikker, fordi aktiviteten kan være dødelig.

Udstyr

De fleste dødsfald fra bungee jump forekommer, fordi seler ikke blev sat på korrekt. Derfor er det vigtigt at have fagfolk hjælpe dig med at sætte på din sele selvom du ikke er en nybegynder. Det betyder at du skal gå til et firma eller en klub, der specialiserer sig i bungee jumping. Sørg for, at klubben er certificeret af et statsligt organ, som f.eks. Arbejds- og Sundhedsvæsenet eller British Elastic Rope Sports Association. En af de vigtigste service klubber giver er at tage dine højde og vægt målinger. Dette hjælper dem med at passe udstyr korrekt. Ankelsele er normalt fastgjort til begge ben, og de bruges ofte i forbindelse med andre seler, især krops seler. Når du anvender ankelsele, er det bedst at have din krop over for ledningen, især når ledningen bliver stram eller du kan risikere at bryde anklerne. Krops seler er ofte knyttet til mavesektionen for at give folk bevægelsesfrihed med deres arme og ben. Denne type sele svarer til, hvad folk bruger, når de klatrer. En anden type sele er skulderen eller armen, sele. Dette bør dog ikke bruges af sig selv. Hvis du gør det, vil du lægge din fulde vægt på dine arme, hvilket kan føre til en skulderforskydning eller anden armskade. Sammen med passende seler tager fagfolk skridt til at sikre, at en placering er sikker til at hoppe. Et sådant arbejde omfatter at sikre, at bungee ledningen er forankret ordentligt og andet udstyr, herunder airbags, bruges efter behov. For et sikkert hop er det vigtigt at bungee ledningen er bundet i et sikkert sted, et stabilt og vil ikke blive påvirket af ekstra vægt. Stålrækninger eller sikkerhedshegn giver ofte gode steder, hvorfra man kan forankre. Professionals vil også sørge for, at bungee ledningen er bundet med vægtbærende knuder, der vil blive på plads, når tyngdekraften trækker hoppere nedad. På nogle steder kan virksomheder placere airbags, bånd eller slynger i bunden af ​​et hoppeområde for at sikre sikkerheden af ​​hoppere. For uerfarne jumpers kan steder med airbags og webbing give et sikrere sted at starte. Nogle virksomheder kan kalde hopper på grund af uvejrligt vejr: Udstyr fungerer muligvis ikke korrekt i regn, sne og andre typer vejr. Dårlig synlighed og ustabile vindforhold øger også risikoen for skade.

Forberedelse

Personer, der er gravide eller har højt eller unormalt blodtryk et uregelmæssigt hjerteslag ben-, ryg-, vejrtræknings- og kredsløbssygdomme; hovedskader eller nylige operationer modvirkes fra hoppekørsel og bør modtage check og råd fra deres læger inden bungee jump. Selv om der ikke er nogen dress code for bungee jumping, kan visse typer tøj hjælpe med at holde jumpers sikkert. Tøj, der er for løst, bør ikke bæres, fordi det kan forstyrre bungee ledningen. Tilbehør, der kan forårsage en skade, hvis de faldt af eller blev løs under et hop, skal fjernes før du hopper. Blandt disse ting er briller, smykker og kontakter. Uanset om du er en nybegynder, avanceret eller professionel bungee jumper, er tre-delt klasser, der lærer færdigheder som inspektion, testning og vedligeholdelse af seler samt hvordan man bruger slings, webbing og jump spaces til rådighed. Dele af klasserne er redningstræning, bungee træning og en lærling periode.

Del:
Kommentarer