Sikkerhed ved at klippe græsplænen, mens den er gravid

Sikkerhed ved at klippe græsplænen, mens den er gravid

Under graviditeten kommer der ofte bekymringer over dagligdagens sikkerhed. At klippe græsplænen er et emne, som lægerne normalt ikke nævner, medmindre de specifikt bliver spurgt om det. Det er generelt sikkert at klippe under en sund graviditet, hvis du bruger sund fornuft og lytter til din krop.

Fordele

Resterende fysisk aktiv under graviditeten er som regel sikker og endog sund. Øvelse som klippning kan hjælpe med at lindre depression, forhindre overskydende vægtforøgelse og gøre aflevering lettere.

Overvejelser

Når du beslutter dig for at klippe, skal du overveje dit fitnessniveau, uanset om du har en ridning eller trykklipper, sværhedsgraden og størrelsen af ​​din græsplæne, vejret og hvordan du føler dig den dag. Det er vigtigt at ikke overexercere dig selv, mens du er gravid.

Advarsel

Undgå at klippe, hvis du oplever smerte, lumskhed eller vaginal blødning eller anden usædvanlig udledning. Gravide kvinder, der er i bedrest eller i en højrisikokategori, må ikke klippe græsplænen.

Hydration

Drik nok vand, mens gravid, fordi dehydrering kan forårsage komplikationer. Du skal bruge ekstra væsker, hvis du laver græsplænen.

allergier

Du vil måske have en anden slå, hvis det får dig til at få en allergisk reaktion. Tal med din læge, hvis du stadig ikke er sikker på sikkerheden ved at klippe i din situation.

Del:
Kommentarer