Sears Dovetail Jig Instruktioner

Sears Dovetail Jig Instruktioner

Sears svalehalejig er en bænkmonteret svalehalejig, der gør det muligt for træarbejderen at skabe gennem svalehaler samt flush, offset og raffinerede halvblinde svalehaler. Sears dovetail jig er designet til at holde et bord sikkert, mens en router med en guide krave styres gennem stifterne af jig, først skære stifterne af svalehale, efterfulgt af halerne. Sears dovetail jigs kan bruges til at skære gennem svalehaler, den mest anvendte type svalehale joint.

Fastgør en guide krave til bunden af ​​din router. Indsæt en svalehale router bit i din router, og juster dybden af ​​skåret til at være lige tykkelsen af ​​brættet, i hvilken stifter af svalehale joint vil blive skåret.

Klem et stykke skrot ved ind i sværdstangens topklem, så at forkanten af ​​brættet er i spidsen med jiggens forkant.

Indsæt brættet, på hvilket stifterne vil blive skåret ind i sværdstangens forklemme. Skub brættet op, indtil kanten er flush med toppen af ​​skrotpladen installeret i det foregående trin, og stram klemmen for at holde brættet.

Indsæt guide skabelonen i toppen af ​​svalehalejiggen, med de firkantede stifter overfor jiggens forside.

Tænd routeren, og sæt routerens bund fladt på skabelonen. Nem routeren bit gennem stifterne i jiggen, ved hjælp af kraven på routeren for at styre routeren gennem skabelonen. Tving ikke routeren, men lad routeren glide gennem træet, når du skærer stifterne på svalehale. Når du har fuldført alle stifterne, skal du løfte routeren fra skabelonen og slukke routeren.

Fjern skabelonen fra svalehalejiggen. Løsn klemmene på forsiden af ​​svalehalejiggen, og fjern stiften. Indsæt et andet bord til halebrættet i frontklemmen, indtil kanten er flush med skrotpladen på toppen af ​​pigen, og stram frontklemmen.

Udskift svalehale bit i routeren til en 1/2-inch lige skærende bit. Juster dybdeskæringen til samme tykkelse som bordet skæres.

Installer skabelonen med de vinklede fingre i toppen af ​​svalehalejiggen. Tænd for routeren, og sæt routerens bund på toppen af ​​skabelonen. Nem routeren gennem de vinklede fingre ved hjælp af kraven til at lede routeren gennem skabelonen for at skære svalehaler i arbejdsstykket. Tving ikke bittet gennem træet. Efter færdiggørelsen af ​​halerne skal du løfte routeren ud af skabelonen og slukke routeren.

Fjern brættet med svalehaler fra jiggens forside. Sæt tappene fra tavlen ind i de svalehaler, du lige har skåret for at afprøve sværdhaleforbindelsen.

Del:
Kommentarer