Scoring regler for hestesko

Scoring regler for hestesko

Hestesko er et klassisk græsplæne, hvor hold eller single spillere kaster stålhestesko mod en metalplade i et forsøg på at komme tættest på staven. Du kaster hestesko til sjov for at prøve at få en ringetone, men en lille konkurrence tilføjer altid mere til spillet. I første omgang kan scoring hestesko virke kompliceret, men det er nemt at regne ud og implementere i dit spil.

Single Points

Hesteskoen, der ligger tættest på staven, tildeles et enkelt punkt. Hver spiller kaster to hestesko, så der er muligt to point pr. Runde for single point. Den nærmeste hestesko skal være inden for tommer tommer eller en hestesko længde fra indsatsen for at tælle som et punkt.

For eksempel kaster Player 1 to hestesko inden for seks centimeter af indsatsen. Spiller 2 kaster to hestesko, men kun en kommer tæt på indsatsen. Den ene hestesko fra spiller 2 ville annullere en fra spiller 1 og spiller 1 ville få et point for runden. Hvis spiller 1 havde begge hans hestesko tættest på indsatsen, ville han få to point.

Hvis modsatte hestesko er lige afstand til indsatsen, annullerer de hinanden ud og ingen point tildeles.

Lænende hestesko

Hestesko, der læner eller rører mod staven, tæller kun som et punkt. Hvis to hestesko rører, afbryder de hinanden ud, men en skæve hestesko tæller tættere end en hestesko, der bare rører.

Ringers

En ringetone er værd to eller tre point afhængigt af hvad du bestemmer før spillet. Ringere tælles med de omkringliggende hestesko. For eksempel, hvis spiller 1 scorer en ringetone, men spiller 2 har en hestesko, der rører ved en indsats, bliver hesteskoen, der rører, annulleret af ringeren, og spiller 1 tildeles to eller tre point.

To ringere er værd at fire eller seks point. Spillere kan annullere ringere ved at fylde dem. For eksempel, hvis spiller 1 scorer en ringetone og spiller 2 får en ringetone over det, annulleres alle punkterne. Hvis spiller 1 scorer to ringere og spiller 2 kun får en, modtager spiller 1 kun point for den enkelte ringetone.

Vinder spillet

Spillere kan med held vinde i hestesko ved at nå en bestemt score eller spille et bestemt sæt runder. Typiske scoringer er 15 eller 21. Du kan også spille et spil på 10 eller 20 runder og tildele vinderen til den der har den højeste score i slutningen af ​​runderne.

Del:
Kommentarer