Schwinn Sting Ray Chopper Specifikationer

Schwinn Sting Ray Chopper Specifikationer

Schwinn Stingray var en cykel fremstillet mellem 1963 og 1981. Dens karakteristiske chopper styling blev genoplivet i 2004, da cyklen blev genudstedt med alle de unikke geometriske styling funktioner, der gjorde det populært i første omgang, samt nogle moderne teknologiske muligheder.

Geometri

Den 36-by-75-by-26-tommer ramme af de genudstedte StingRays er et forlænget udstrakt design, hvilket resulterer i en tilbagelænet kørestilling. Den moderne version er specielt modelleret efter en chopper motorcykel. Sædet er lavt, direkte over baghjulet, og pedalerne er monteret længere frem for at efterligne en chopperens kørestilling. Tværbøjlen og nedrøret strækker sig længere op end på en normal cykel, der ligner en helikopters tank.

Hardware

StingRay bruger ekstruderede legeringsfælge, med hjul i forskellige størrelser for at fortsætte chopper styling. Baghjulet er 20 inches i diameter, med et ekstra fat 4.25 "Big Boa" dæk. Forhjulet er højere og smalere ved 24 tommer højt, med et 2 tommer dæk. Der er en enkelt lineær-trækker "V-Bremse" på baghjulet og en tre-delt svejsesæt med et enkelt gear.

Styling & Tilbehør

Den læssede læder banan-sæde aber chopper look, ligesom chrome sissy-bar bag den. En forkromet legeringsslambeklædning dækker baghjulet, skåret kort i den klassiske chopper-stil. Træetræets gafler efterligner også den robuste gaffelbøjle på en motorcykel, ligesom kromstativet.

Elektrisk version

En version af StingRay er tilgængelig, der indeholder en genopladelig batteridrev. Kaldet "StingRay Electric", enheden indeholder en 24 volt, 250 watt motor, der drives af et par forseglede blybatterier i et tilfælde designet til at ligne en V-Twin motor. Batterierne kan oplades via netledningen eller fjernes, når de ikke er i brug. Når det er monteret, styres effekten via et motorcykel-stil twist-grip.

Del:
Kommentarer