Samurai Mentaltræning

Samurai Mentaltræning

Bushido var kendt som samuraiens måde, og blev en adfærdskodeks efterfulgt af samurai-klassen, ifølge International Shorin-Ryu Karate Kobudo Federation. Disse forskrifter blev overført mundtligt i generationer. Loyalitet, ære og tapperhed var de tre vigtigste dyder, der infunderede Bushido. Samurai var mentalt uddannet til at være unflappable i kamp, ​​viser frygtløshed i fare.

Origins

Mellem det 10. og 12. århundrede opstod store militære klaner i provinser i Japan. Mod den sidste del af det 12. århundrede var Minamoto- og Taira-klanerne kendt for kontrol af kejserretten. I slutningen af ​​fem års konflikt skiftede den politiske magt fra retten til samurai-klassen. Kejseren Minamoto Yoritomo blev Japans første Shogun (militær diktator) i 1192, rapporterer International Shorin-Ryu Karate. Samuraien steg op til adel ved det 13. århundrede. Bushido nåede sin top under regeringen af ​​Tokugawa klanen fra 1603 til midten af ​​1800'erne. Da dets adfærdskodeks blev ritualiseret i ceremoni, udviklede Bushido både filosofi og udsigter over døden.

Feudale værdier

En af samuraiens kardinalforord var loyalitet over for sin herre (daimyo). Gennem Japans historie og litteratur blev feudale herre skildret som tjent med samurai-linjer fra generation til generation. Wandering samurai (ronin) uden bånd til en mester blev holdt foragt. Den mest velkendte konto af samuraiens blinde troskab er historien om 47 Ronin, hvor 47 samurai fulgte deres mester ihjel ved at begå selvmord, ifølge Samurai-arkiverne.

Holdning til døden

Indtryk af mod i Bushido er ligegyldighed til døden. Det 18. århundrede tome, "Hagakure" (oversat "Skjult under bladene") af samurai blev buddhistisk munk Yamamoto Tsunetomo, fanger samuraiens beredvillighed til at dø hele tiden, rapporterer det åbne bibliotek. Denne makabre årvågenhed gjorde det muligt for samurai at erobre frygt under konflikten mellem liv og død.

Ritual Selvmord

Disembowelment (seppuku) var ikke kun en foretrukken form for rituel selvmord, men også en juridisk institution. Seppuku tillod samurai at befri sig fra skændsel og blev anset som en hæderlig straf for kriminelle handlinger. Fordi det krævede en uigennemtrængelig vilje, blev seppuku antaget at være mesterslaget i læringen af ​​Bushido, ifølge International Shorin-Ryu Karate.

Sværdet

Symboliserer den etik, der understregede Bushido, blev sværdet opfattet som et instrument af mental disciplin. Bushido fordømte den uskyldige brug af sværdet og understregede selvbevidsthed og skøn. I det gamle Japan blev sværdene fint udført og befalet en pris svarende til et års løn af en almindelig, rapporterer International Shorin-Ryu Karate.

Syv Dyder

Ifølge Castle Rock Aikido var "Bushido, The Soul of Japan", skrevet af Inazo Nitobe i 1899, den første engelske oversættelse af Bushido og udgivet "Bushido's syv dyder". Som det fremgår af teksten, omfatter dyderne: ret beslutning (Gi); mod og dristighed (Yu); medfølelse og velvilje (Jin); respekt (Rei); ærlighed (Makoto); succes og ære (Meiyo); og loyalitet (Chungi) rapporterer Makoto Ryu Karate-Do Association.

Del:
Kommentarer