Salabrasion til fjernelse af tatoveringer

Salabrasion til fjernelse af tatoveringer

Tatoveringer har været en del af den menneskelige kultur i mere end 4.000 år, ifølge Dr. Gary H. Manchester, og dilemmaet for fjernelse af uønskede tatoveringer har eksisteret lige så længe. En teknik kaldet salabrasion er blevet brugt i århundreder for at fjerne tatoveringer, og selv om mere teknologisk avancerede metoder såsom laser tatovering fjernelse eksisterer i dag, er salabrasion stadig brugt til at fjerne uønskede tatoveringer.

Mens salabrasion er effektiv til fjernelse af tatoveringer, skal du vide om teknikken, inden du beslutter dig for at slette din tatovering ved hjælp af denne metode.

Indledende proces

Salabrasion tatovering fjernelse bruger enkle ingredienser - almindeligt bord salt, vandhaner og en slibende enhed såsom en træ blok indpakket i gasbind. En lokalbedøvelse indgives undertiden før proceduren, siger Patient-info, da der kan være en del smerter involveret. Salabrasion processen tager lidt mere end 30-40 minutter, ifølge Manchesters rapport.

For det første vil den person, der udfører proceduren, barbere det tatoverede område, hvis der er noget hår til stede. Derefter anvender han salt blandet med vand til det tatoverede område, og bruger slibemiddelets overflade til kraftigt at gnide området, indtil det bliver dybt blodrødt.

Han anvender derefter en antibiotisk salve og en steril gazeforbinding, der efterlades i tre dage. Efter denne tid fjernes forbindingen fra det slibede område, og huden - som vil være rå - dækkes igen med salt i flere timer. En anden behandling med antibiotisk salve følger, og det bliver afhjulpet og lades helbrede i tre dage.

Senere trin

Fjern gaze efter de tre andre dage. På dette tidspunkt kan huden forekomme læderagtig og have en hård tekstur.

Den salabrasion-ramte region af død hud vil begynde at adskille sig fra sund hud under en til fem flere dage og trækker tatoveringspigmentet væk med det. Som huden helbreder, forbliver det resterende pigment naturligt tatoveringen.

Når huden er helt helet, kan tatoveringen helt fjernes. Hvis rester af tatoveringen stadig forbliver, kan yderligere salabrasionbehandlinger være nødvendige for at fjerne eventuelt resterende pigment. Dr. Eric Bernstein, i en rapport om TattooRemoval.net, siger, at mere end en salabrasionbehandling næsten altid er nødvendig.

Overvejelser efter salabrasion

Mens Manchester siger, at der ikke sker nogen eller mindre ardannelse efter salabrasion, siger Bernstein, at salabrasion næsten altid resulterer i et synligt ar.

Salabrasion, medens det er effektivt at fjerne tatoveringer, bærer risici. Ardannelse er øverst på listen - det er muligt, at du kan erstatte en uønsket tatovering med et uønsket og stygt ar. Teknikker som salabrasion har også altid en risiko for infektion, så sørg for, at hvis du planlægger at bruge salabrasion til at slette en tatovering, går du til en velrenommeret tatoveringsfirma med sterilt udstyr.

Hvis du er i tvivl om hvordan du skal få en tatovering fjernet, er rådgivning med din læge altid en god ide. Husk, du har andre muligheder udover salabrasion - klik på linket i nedenstående ressourcer for at få flere oplysninger.

Del:
Kommentarer