SĂĄdan whiten Dental Crowns

SĂĄdan whiten Dental Crowns

En tandkron er en kunstig tand, der dækker en tand for at genskabe sit udseende og styrke. Kroner sættes på plads af en tandlæge og fastgøres fast for at forhindre losning og ubehag. Kroner kommer i forskellige materialer, men materialet har lidt at gøre med den rette hygiejne, der er nødvendig for at bevare kronens udseende. Kroner, der er blevet farvet på grund af dårlig dental hygiejne eller alder, kan kun blødgøres ved professionelle tandbehandlinger beregnet til kronblegning. Andre hvidprodukter er ikke tilstrækkelige. Lær hvordan man plejer tandkroner for at reducere kronfarvning.

Kroner kan ikke hvide uden en specialiseret tandbehandling. En tandlæge skal bruge et specialiseret hvidt poleret for at genoprette kronens naturlige farve. Det anbefales, at du ikke anvender hvidestrimler og andre hvidtekalkprodukter på kroner, fordi de kan nedbryde kronens materiale, hvilket gør dem mere modtagelige for pletter.

Oprethold kronens udseende ved korrekt rengøring. Børst to gange om dagen for at minimere kronens pletter og plakopbygning.

Floss i mellem tandkroner efter hvert måltid, da dette kan fjerne farvemadpartiklerne, der forårsager plak. Floss omkring kronområdet, hvor tandkød og tand møder. Sørg for at løfte partiklerne ud - ikke glide floss gennem tænderne, da dette kan få kronen til at skifte ud af sted.

Begræns klæbende fødevarer, der kan klæbe til kronens overflade. Børste og floss efter at have spist for at reducere chancerne for pletter og kronesvigt.

Udskift tandkroner, der er blevet slidt og misfarvet. En krones levetid afhænger af, hvor godt tandlægen satte kronen i, og hvor godt brugeren tog sig af kronen. I bedste fald skal kronen vare fra 5 til 15 år. Se en tandlæge to gange om året for bedre at bevare kronens udseende og levetid.

Del:
Kommentarer