Sådan Watch Cubs Spil gratis

Sådan Watch Cubs Spil gratis

Chicago Cubs Major League Baseball holdet spiller162 regular-season spil om året, og 81 af disse spil spilles hjemme, i Wrigley Field. Hvis du er en die-hard Cubs fan, men ikke har råd til dyre pro baseball billetter eller en dyr tv-kabel-sport pakke, kan du se Cubs spil gratis på nogle kreative måder.

Lyt til sports talk radio på Chicago stationer som WGN 720. Mange sports talk-radiostationer tilbyder regelmæssige lyttere konkurrencer, hvor Cubs billetter er givet som præmier. Du kan også besøge WGN 720s hjemmeside for at deltage online konkurrencer for at vinde Cubs billetter.

Besøg sportsbarer med venner eller familiemedlemmer på Cubs-spildage og se holdspilet på den store skærm. Mange sportsbarer i og omkring Chicago Air Cubs spil, og du behøver ikke at betale et dækningskonto for at komme ind for at se spillet. Teoretisk bør du bestille en drink eller noget mad, men du kan komme væk med bare drikkevand, forudsat at du er sammen med folk, der køber mad og drikkevarer.

Gå til området omkring Wrigley Field, 1060 W. Addison St., og se efter grupper af fans tailgating før og under spillet. Selv om tailgating er mest forbundet med fodbold, samles baseball fans ofte rundt på stadion for at se spillet på bærbare fjernsyn, spise og spille fangst. Hvis du mødes med et par venner, kan du sikkert kollidere andres tailgating party gratis.

Del:
Kommentarer