SĂĄdan Watch Boxing gratis

SĂĄdan Watch Boxing gratis

Boksning kan være en dyr tilskuersport, da den sjældent sendes på store netværk som fodbold og basketball. At se det kræver ofte at købe det på efterspørgsel, som i løbet af en sæson kan tilføje op. Hvis du kigger på disse kampe gratis, er det en mulighed, selv om du ikke kan gøre det. I stedet ses der klip på nettet i løbet af få timer - nogle gange minutter - og kan nydes i alle deres kornede, strømlende herlighed. Tricket til at finde disse klip er at vide, hvilke websteder der skal besøges.

Boxing Søgninger

Trin 1

Besøg et online videobibliotek som YouTube eller Google Video.

Trin 2

Indtast navnet på, hvor du ønsker at se på søgefeltet. Alternativt kan du søge efter "boksning" for at få en komplet liste over bokse kampe, selvom der er hundredvis at sejle igennem. Tryk på "Enter".

Trin 3

Rul gennem de tilgængelige indstillinger, indtil du finder den kamp, ​​du leder efter. Klik på den for at begynde streaming. Hvis du har en langsommere forbindelse, skal du muligvis stoppe videoen i flere minutter, mens den indlæses.

Officielle websteder

Trin 1

Gå til et officielt websted som HBO eller ESPN Boxing. Mens HBO præsenterer klip af aktuelle kampe, fokuserer ESPN på baghistorierne, som uddannelse og ledelse.

Trin 2

Klik pĂĄ en video, du vil se.

Trin 3

Se videoen. Disse kommer i højere definition end dem, der typisk findes på YouTube, så selv i en hurtigere forbindelse kan du tænde for et par minutter, mens optagelsen downloades.

Del:
Kommentarer