Sådan vælges en knæbøjle

Sådan vælges en knæbøjle

Du kan købe en knæbøjle hos en stor forhandler som Target, Wal-Mart og Rite Aid. Din læge og lokale apotek kan også tilbyde en række knæbøjler. Når du køber en knæbøjle skal din første overvejelse være den type skade eller betændelse, du vil behandle. Selvom selvdiagnose kan hjælpe med et første valg, kan en autoriseret læge fortælle dig præcis, hvilken type knæbøjle der skal vælges for din tilstand.

Brug en knæemuffe, hvis du er blevet diagnosticeret med knægtens arthritis. Mild kompression er nødvendig for at dumme betændelse i ledbrusk og reducere hævelse.

Brug en knæstøtte, hvis du oplever chondromalacia patella eller løberens knæ som det almindeligvis kaldes. Reducer smerten under og omkring knæskallen, som skyldes brusk på undersiden af ​​patellablødgøringen, med en mild kompressionsknæstøtte. En patellar udskæring i knæbøjlen giver stabilitet og støtte.

Vælg en elastisk knæstøtte eller hængslet knæstøtte til ligamentforstærkninger og tårer. Vælg en elastisk knæstøtte til en mild knæskade, der kræver minimal støtte og en bøjle med metalhængsler til en alvorlig knæskade, der kræver maksimal støtte.

Brug en patella-stroppe eller knæstøtte til patellær subluxation, som kan skyldes underudviklede eller svage quadricep muskler. Lateral patellar stabilitet er nødvendig for at øge støtten og hjælpe patella, som i mange tilfælde er flyttet ud af trochlear sporet under dislokation processen.

Brug patella stroppen til betændelse. Patella-stroppen kan også bruges til at behandle betændelse i patellar-senen.

Tips

Rengør knæbøjlen som angivet.

Advarsler

Søg lægehjælp fra en autoriseret læge eller knæspecialist, inden du bruger en knæbøjle.

Del:
Kommentarer