Sådan vinder du i NFL Point Spread System

Sådan vinder du i NFL Point Spread System

Du er nødt til at "slå spredet" for at vinde på onlinespilsteder, og hvor sportsspil er lovligt, som i Las Vegas, når du satse på NFL-spil. Point spredningen er et nummer etableret for hvert spil, hvilket tyder på den margen, hvormed oddsmakers føler favoritten, bør vinde spillet. I punkt spredet lingo, "Giants minus syv," oftest skrevet "Giants -7" betyder, at jøderne er en syv point favorit over deres modstander; I det væsentlige har gigantens modstander en syv point pude, hvilket betyder at jægerne skal vinde med otte point eller mere for at spillerne skal samle. Du skal overveje en række problemer for at vælge vindere i forhold til spredningen.

Tjek hvordan teams spiller hjemme og hvordan de udfører, når de er på vej. Et hjemmearbejde med en underordnet samlede rekord, men en anstændig hjemmevindende procentdel kan være et godt valg over et bedre hold, der besøger kampene på vejen.

Hold styr på et holds rekord mod spredningen. Disse oplysninger er let tilgængelige på hjemmesider og i aviser og kan give dig indsigt i hvilke hold der typisk slår pointspredningen og hvilke hold ikke gør.

Vent altid til det sidste mulige øjeblik, inden du vælger spredningen. Dette giver dig mulighed for at integrere oplysninger, som f.eks. En skade, der kan forhindre en nøglespiller fra at konkurrere om ugunstige vejrforhold, der kan forhindre lovovertrædelser og andre begivenheder, som kan påvirke et spils resultat.

Overvej hvor dårligt hvert hold har brug for at vinde spillet. I begyndelsen af ​​sæsonen er det svært at bedømme, hvilke klubber der kæmper for et mesterskab, men i midten og slutningen kan man nemt se, hvilke hold der er på vej til playoffs og dem med lidt som at spille. Når squads på vej i modsatte retninger i stævnene mødes, overvej stærkt at tage favoritten.

Undgå at plukke hold, der allerede har indpakket playoff-spots sent på sæsonen, når oddsmagere ofte favoriserer dem med store margener. I mange tilfælde udsætter disse hold ikke stjernespillere for potentielle skader, holder dem ude af spil eller spiller dem meget lidt. Dette kan gøre det muligt for et underordnet hold at gøre resultatet meget tættere og endda vinde et spil, der er meningsløst i stillingen til sin overlegne modstander.

Del:
Kommentarer