Sådan vinder du en kamp mod nogen større end dig

Sådan vinder du en kamp mod nogen større end dig

Du kan lære at vinde en kamp mod en person, der er større end dig, men du skal være fokuseret. Da de fleste kampe ikke er spontane, betaler det sig at vide, hvordan man kan vinde en kamp mod en person, der er større end dig, før det faktisk sker. Det er allerede blevet bevist, at jo større de er, desto sværere falder de, men hvordan får du dem til at falde er det virkelige spørgsmål, der ikke er tilbage. I den korte artikel, der følger, lærer du ikke kun hvordan man kan vinde en kamp mod nogen, der er større end dig - du vil også lære andre selvforsvarstips.

Denne artikel information om selvforsvar taktik bør bruges ansvarligt og kun når situationen kræver at forsvare dig selv. Hvis nogen har truet dig eller dit liv er i fare, skal du først kontakte myndighederne for at undgå eventuelle fysiske forandringer.

Tillid er nøglen: Tro ikke, uanset hvem det er stort eller lille, at du vil miste kampen. Hvis du har denne sindramme, har du allerede tabt kampen, og selvforsvaret du vil vise vil bare være dig ballet op på jorden, og du forsøger ikke at få pummeled endnu mere. En god tillidsbygger i at forestille sejr som den er allerede sket. Du behøver ikke en klasse på selvforsvar, heller ikke fordi de fleste ting som et runde husspark aldrig vil kunne bruges under en ægte streetkamp alligevel.

Slående punkter: Besøg enhver butik, der sælger selvforsvarsprodukter, især dem, der har ninjasværd. Mens du er der bede købmanden om en selvforsvar, der er slående punkter plakat. Det burde være et billede af en mand i en kung-fu holdning; det vil have mange forskellige mærker på det, der viser de menneskelige kroppe svage punkter. Undersøg disse punkter som en hawk, der er sulten efter byttedyr, fordi de kan gøre en stor forskel i resultatet af en kamp, ​​især hvis du finder dig i en kvælningshold, kan du normalt ikke komme ud af.

Fight Day: Det ultimative mål i selvforsvar er ikke at tabe din seje, mens den anden person faktisk gør. Aldrig være den, der smider det første slag, ved at du er mindre, har du faktisk den fordel, selvom du tror, ​​du ikke gør det. Den større person tror allerede, at de også kan slå dig. Tipet er dog, at de antager, at det ikke vil tage meget anstrengelse, så de normalt bliver de første til at smide. Hvis deres første slag er kastet med højre hånd, and og trin til venstre. Mens deres krop er slået lidt, vil du have to åbne skud. Den ene vil være ribben buret og den anden vil være den højre kæbe. Tag ribben buret skudt, fordi det er svagere af de to. Efter at have ramt ribbeholderen vil det få den anden person til at bøje sig eller falde over meget hurtigt. Når du ser dette ske, vil din modstander være åben for enhver punch du kaster. Reagerer meget hurtigt, før de genvinder, og gør hvert slag tæller. Husk dog, at selvforsvar ikke handler om at forsøge at sætte den anden person på hospitalet, det handler om at forsvare dig mod angreb.

Når du har den øverste hånd i kampen eller din modstander er på jorden, skal du forklare dem, at du ikke længere ønsker at kæmpe mere. Dette er den psykologiske del af selvforsvar; Deres modstanders sind vil blive dæmpet, fordi de vil forestille sig, at din selvforsvar taktik vil blive bedre fra det tidspunkt. Husk, din modstander troede, at kampen ville være let, men du har vendt tabellerne til dig. Hvis der er nogen i nærheden med en mobiltelefon, bede dem om at ringe til politiet også. Dette vil også fungere ved at afslutte kampen, før den kommer ud af hånden.

Endelig som nævnt i begyndelsen af ​​denne artikel om selvforsvar, er dette ikke meningen at vise dig, hvordan man bliver et offentligt gener. Disse tips er beregnet til at vise dig, hvordan man kan forsvare sig mod en person, der er større end dig, når man undlader at miste dem. Du bør altid kontakte myndighederne, hvis du føler at dit liv er i fare eller nogen har truet dig først for at forsøge at undgå enhver fysisk forringelse.

Del:
Kommentarer