Sådan videobåndet et fodboldspil

Sådan videobåndet et fodboldspil

Optagelse af et fodboldspil på video kan tjene flere formål. Videoen kan bruges som et coachingværktøj til at pege på områder, hvor spillerne skal forbedre og forklare visse strategier. Video af et fodboldkamp kan også bruges af forældre, der ønsker at fange deres søn eller datters stolte øjeblikke og værdsætte dem i de kommende år. Videoteknikker til et fodboldkamp kan variere afhængigt af videoens fremtidige formål og videografens specifikke motivation.

Spørg dommeren og træner forud for spillet, hvis du kan få lov til at vide spillet fra trænerens side af banen. Dette vil hjælpe dig med at undgå tilskuere, der går foran kameraet og dækker spillet. Eller hvis fodboldbanen har hævet stands, kan du gå op i stativene og fange spillet fra et højere perspektiv.

Opsæt dit stativ hvis du planlægger at bruge en. Fastgør kameraet til stativet før starten af ​​spillet med tilstrækkelig tid til at sikre, at den er robust og på niveau. Test kameraet ved at panorere det frem og tilbage fra mål til mål. Dette er en vigtig bevægelse, hvis du vil fange hele spillet, snarere end hvis du blot ønsker at fange specifikke aspekter af spillet. Hvis du ikke kan se hele feltet under denne panorering, træder du tilbage fra sidelinjen eller går højere op på stativene, indtil du kan panorere over hele feltet.

Flyt til andre områder omkring fodboldbanen for at få nogle unikke perspektiver, hvis det ønskes. Fjern kameraet fra stativet (hvis du brugte en). For eksempel video bagved målet for et kunstnerisk skud gennem nettet. Eller video fra et af hjørnerne af feltet for at fange nærbilleder af hjørnespark og straffespark.

Zoom ind for at skabe et tættere skud af handling omkring hvert mål. Men vær forberedt på hurtigt at zoome ud, hvis det forsvarende hold gør en hurtig pause i den anden ende af banen. Brug zoomen til at indhente up-close billeder af dit eget barn og unikke øjeblikke som f.eks. Halvtidsskudd.

Undgå at ryste eller jiggle kameraet ved at holde et stabilt greb på stativets panhandtag. Hvis kameraet er sikkert, skal videobillederne ikke virke jiggle i en op og ned bevægelse. Mange moderne kameraer er designet med indbygget stabiliserende teknologi, der automatisk korrigerer shakiness. Således er det ikke absolut nødvendigt at bruge et stativ, men vil desuden sikre stabil optagelse. Stativets håndtag giver dig mulighed for støt video og panorering i vidvinkel, men begrænser dig fra andre mere unikke vinkler. Brug en kombination af både vidvinkel panorering og nærbilleder for at skabe mere interessant footage.

Del:
Kommentarer