Sådan vender du tilbage til arbejde efter rotator manchet kirurgi

Sådan vender du tilbage til arbejde efter rotator manchet kirurgi

Så du tog springet og gik under kniven for at få den voldsomme skulderskade, der blev taget af og til. Men hvad skal man vise for det, bortset fra en flaske fuld af smertestillende midler og en enorm slynge? Når du har lavet din tid på sofaen i en stupor (og sover i det, i de fleste tilfælde) er det tid til at håndtere virkeligheden af ​​at have en arm, som måske ikke er meget nyttig i et stykke tid. Afhængigt af hvad du gør for at bo, er det bare en af ​​disse virkeligheder, der går tilbage til arbejde.

Tag et brusebad. Det vil ikke være meget nemt, fordi den skulder er helbredende. At få din skjorte fra kan være et stort problem. Fjern slyngen først. Det kommer til at føle sig underligt, indtil du har haft en chance for at begynde at rehabbing skulderen og få den ud af slynge i længere perioder. Løft trøjen op over din gode skulder og dit hoved. Så kan du glide det rundt og væk fra din anden arm.

Få tøj på. Desværre bliver du nødt til at vænne sig til ikke at have en arm i et stykke tid, så at klæde sig kan være en udfordring, især hvis det er din gode arm, der er lagt op. Du bliver nødt til at lære at gøre ting med din anden arm, indtil din kirurgisk reparerede skulder bliver mere nyttig. Det samme gælder for at lave og spise morgenmad.

Kom i din bil og kør. Heldigvis har en kirurgisk repareret rotorkuffer virkelig ikke så stor effekt på kørsel, medmindre du bare ikke kan synes at styre din arm, der ikke er på fritz. Hvis din højre arm er i slyngen, skal du gøre alt sammen med din venstre arm og omvendt. Den eneste gang dette virkelig vil blive en hindring er, hvis du har en pindskift. Kig ind i handel biler for lidt med nogen, der har to gode arme.

Gør dit arbejde. Afhængigt af hvad dette job er, kan det være en rimelig opgave, eller det kunne være umuligt. Hvis du har et skrivebord job, hvor du laver en masse skrive og relaterede aktiviteter, er det faktisk ret nemt at komme tilbage i sving af ting. Faktisk kan du endda tage din arm ud af slynge fra tid til anden og bruge din hånd til kontoraktiviteter. Hvis du bruger dine dage til at ændre dæk eller pounding negle, kan du tænke på at finde en anden arbejdsstil eller få tid til du har haft tilstrækkelig tid til at helbrede.

Skift din slynge. Efter ca. en måned i den store slynge (nogle gange mindre afhængigt af alvorligheden af ​​skaden) vil du gerne gå med noget lidt mindre indsnævring og meget mindre besværligt. Få en lille slynge fra ethvert apotek og brug det. Også gribe enhver mulighed du er nødt til at få din arm ud af slynge. Dette vil bidrage til at holde muskelatrofi til et minimum.

Advarsler

Altid konsultere din læge, før du forsøger at bevæge din skulder og inden du starter behandling.

Del:
Kommentarer