Sådan vejes ned bærbare basketball systemer

Sådan vejes ned bærbare basketball systemer

Basketball mål dot mange kvarter indkørsler. For mange år siden var mål og bagplader knyttet til træer i gården, hjælpepoler, eller hang af taget. I dag giver bærbare basketballsystemer fleksibilitet for boligejere på placeringsstedet og har justeringer på målets højde. Da målene er bærbare, skal de vejes ned for at holde strukturen fra at falde i stærke vinde eller fra vægten af ​​nogen, der hænger på nettet eller fælgen. Korrekt vejning af bunden sikrer en sikker og stabil basketball oplevelse.

Check i brugervejledningen til dit basketballmål på størrelsen af ​​din base. De fleste bærbare basketball mål systemer har en 35-gallon base.

Køb 10 poser med 50 pund sandposer fra en hjemmeforsynings butik, hvis din base er 35 gallon. Juster mængden af ​​sand, du køber, hvis basen holder mere end mindre end 35 gallon. Mange fylder deres baser med vand. Men vandet kan fryse om vinteren og knække bunden. Vand vejer også 8 pund pr. Gallon, så en 35 gallon base fyldt med vand ville veje 280 pund. Den samme beholder kan holde 500 pund sand, hvilket gør den mere stabil og sikker.

Tag hulledækslet til bunden med en stor flad skruetrækker. Huldækslet skal placeres ved midterste bagside på toppen af ​​bunden med målsætningen.

Indsæt en stor plastragt i hullets bund. Skær et hjørne af en af ​​sandtaserne omkring en tomme bred med en saks og hæld langsomt sandet i tragten.

Løft basen op efter at hælde alt sandet fra den første taske ind i det ved at gribe pole målet og trække det ned. Dette bevæger sandet til bundens forside, hvilket giver plads til mere sand. Gentag dette efter hældning af hver pose i bunden. Du har muligvis brug for hjælp fra en anden person til at trække målet ned. Fortsæt hæld sand i bunden, indtil den er fyldt.

Udskift bunddækslet over hullet, og skub låget ned, indtil det passer godt ind.

Del:
Kommentarer