Sådan undslipper du fra at blive choked

Sådan undslipper du fra at blive choked

United Combat Style er en form for kampsport opfundet af en af ​​Michigans bedste kampsport mestere. United Combat Style kombinerer flere former for kampsport: tae kwon do, shotokon, kempo og kung fu, samt komponenter til wrestling, thailandske bokse og brug af akupressurpunkter for hurtigt at undertrykke en modstander. Denne unikke kampsport udnytter de mest effektive bevægelser i hver form kombineret med en unik, velafbalanceret klar holdning for at maksimere en persons styrker. United Combat Style er et ideelt sæt af selvforsvarsteknikker, fordi det koger ned de hurtigste, mest basale kampsportbevægelser, der gør det muligt for et ikke-nonsens, rent forsvar, der er nyttigt på både måtten og gaden. Det bedste forsvar er en god forseelse, men hvis du bliver fanget og nødt til at undslippe et hold, er det vigtigt at vide, hvordan man gør det ordentligt uden at skade dig selv. Forskellige teknikker kan hjælpe dig med at flygte fra et tohånds frontkæbehold.

Antag en retfærdig holdning. Placer din højre fod foran, vinklet på omkring 45 grader indvendigt. Bagpinden peger fremad i en lille vinkel på den forreste fod. Løft ryggen hæl et par inches og justere det med storåen på din forreste fod. Firkant dine hofter til siden, med arme holdt op og hænder åbne. Vink dine skuldre lidt fremad. Hvis du ikke har tid til at komme ind i en klar holdning, stabiliserer du dine fødder side om side om skulderbredde fra hinanden.

Form dine fingre i et "spyd" ved at holde de tre midterste fingre tæt sammen, med indeks og ringfinger, der understøtter langfingeren fra under og tommelfingre og pinkiefinger holdt lidt ud af de tre midterste fingre. Brug "spydet" dannet fra de tre midterste fingre til at stikke din angriber i øjet eller halsen.

Udfør et opad knæspark i din modstanderens lyske: tag fat i ryggen af ​​nakken med begge hænder og hugg hovedet til den ene side af hovedet; samtidig rive dine skuldre ned, løft dit knæ og firkant dine hofter ind mod din modstander med bevægelsen. Træk din modstander ind mod dig, mens du rammer dit knæ op i hans lyske.

Udfør en ridgehand chop til siden af ​​din angriberens hoved. Tag din arm ud til siden, niveau med din skulder, fingrene holdt tæt sammen i en åben hånd. Sving din arm tilbage mod din modstanderens hoved og slå ham med tommelfingeren på din hånd. Når du udfører strejken, skal du føre med dit modsatte ben ved at dreje til siden, og kvadre dine hofter i en sidelæns klar holdning, mens du drejer. Følg hele vejen igennem med hugget.

Del:
Kommentarer