Sådan undgår du hofteproblemer, mens du bruger en tredemølle

Sådan undgår du hofteproblemer, mens du bruger en tredemølle

En tredemølle kan være livredder - især når vejret bliver grimt, er det for mørkt eller barnevageren annullerer i sidste øjeblik. Selv om det ikke er helt det samme som at løbe udendørs, giver en tredemølle dig mulighed for at løbe uden bekymring for ujævnt terræn, hvilket kan føre til slips, ture eller fald. Alligevel kan trædemølle træningsproblemer føre til hofteproblemer, hvis korrekt form og teknik ikke anvendes.

Trin 1

Brug træningssko, der passer ordentligt og giver god pudeevne. Sko, der absorberer det stød, der skabes med hvert trin, reducerer virkningen på dine hofter og knæ. Men undgå for meget dæmpning. Brian Reddy, personlig træningstræner, anbefaler træningssko, der ikke har en opbygget hæl, fordi det begrænser, hvor meget din achillespejer kan strække sig. Denne sene er med til at drive dig frem som du går eller kører. Reddy hævder, at mindre stretch placerer mere arbejde og stress på dine hofteled, hvilket kan føre til ømhed og skade.

Trin 2

Udfør 10 minutters lys, aerob opvarmning, før du hopper på løbebåndet. Opvarmningsaktiviteter hjælper med at øge din omsætning, løsne dine led og muskler og forberede din krop til en skadefri træning. Aktiviteter, der skal overvejes, kan omfatte en lys jogge, hoppejakker eller køre på en stationær cykel.

Trin 3

Følg din opvarmning med dynamisk stretching. Dynamiske strækninger, nogle gange omtalt som aktive strækninger, involverer bevægelse - dine muskler strækkes, mens du flytter dine led. Til trædemølle træning, udfør dynamiske strækninger, der fokuserer på din underkrop såsom højknæ marchering, walking lunges, hoftecirkler eller crossover grapevine trin.

Trin 4

Træd på løbebåndet på trædemøllen, tænder den og sæt den til en hastighed, der giver dig mulighed for at have en minimumstridskadens på 90, hvilket er det antal gange samme fod kontakter tredemøllebæltet på et minut. Hvis din trinkadens er mindre end 90, er du overstridende, ifølge Dr. D. Casey Kerrigan, en tidligere sportsmedicinprofessor og grundlægger af OESH Shoes. Dette lægger mere stress på dine hofteled, ben og sener, ifølge Kerrigan.

Trin 5

Øv god form og teknik. Undgå at læne fremad, hold en lille bøjning i dine knæ og land på dine fødder. Olympiske løbehjul og forfatter Nicholas Romanov anbefaler at sætte tredemølle til en 1- til 3-graders hældning for at simulere den fremadrettede magt i kroppen, når du løber på jorden. I stedet for at udvide din fod frem for din krop, anbefaler Romanov dig at lande med din fod under dine hofter og trække den op under dine hofter, mens du strider. Undgå at lade bæltet trække din fod tilbage bag din krop, fordi det kan øge dine hofter, hvilket kan medføre skade og smerte.

Del:
Kommentarer