Sådan undgår du en Butt Rash fra lange cykelture

Sådan undgår du en Butt Rash fra lange cykelture

Intet ruinerer en cykeltur hurtigere end et ømt bagud. Sadelssår er tilfældet for alle, fra afslappede cyklister til professionelle atleter, og der er flere trin, du kan tage for at fjerne den smertefulde chafing og ømhed, der er forbundet med cykling. Det perfekte sæde, nogle gode cykel shorts og en smule gemme smør kan beskytte og forkæle dine kontaktpunkter for de lange miles foran.

Gør kontakt

Din chafing kan være en indikation på et forkert cykelsæde. Ifølge Mary Paterson of Women's Cycling.ca, "Den efterfølgende kædereaktion af dårlig kropsholdning for at lette trykket fra en ubehagelig sadel kan føre til nakke og rygsmerter og kan ændre, hvordan hele cyklen føles." Et for stort sæde, der sidder for langt frem, eller som vippes i den forkerte vinkel, kan efterlade smertefuldt rød chafing i dit indre lår eller under bækkenet. Prøv så mange cykelpladser som du kan, ved hjælp af demopladser på din lokale cykelbutik, indtil du finder en, der passer perfekt til dine proportioner.

Bike Armor

Cykel shorts bruger en polstret sæbe inde i en stramt spandex kort til at give et ekstra lag af beskyttelse mellem dig og din sadel. En polstret vaffel kan laves af skum, gel eller endda læder, og forhindrer både gnidning og ømhed mod påvirkning og vibration. Et par cykel shorts skal passe tæt for at forhindre bevægelse under ridning, hvilket kan forårsage chafing. Du kan altid bære det under dit almindelige tøj.

Smør dine boller

Væskesmør er et specielt smøremiddel, der er designet til at forhindre chafing i cykel shorts, og er et af de mest effektive lægemidler til afskårne kinder. Kig på din lokale cykelbutik til cykelspecifikke produkter, eller kig efter en anti-chafe balsam i enhver sportsforretning.

Bliv tør

Perspiration på din hud kan medføre, at den holder sig fast under dit pedalslag, hvilket fremmer din chafing. Som en endelig beskyttelse mod cykelrelaterede udslæt, prøv at holde dig tør i løbet af din tur. Hvis du har et tyndt fugtvævende liner kort inde i din cykel shorts, kan du trække sved væk fra din krop og klæde sig passende til temperaturen kan forhindre overophedning og overskydende sved. Derudover kan brugen af ​​babypulver før din tur hjælpe med at mildne chafing effekten af ​​våd, klammende hud.

Del:
Kommentarer