Sådan undgår du din metabolisme fra at sænke ned, mens du er på Master Cleanse Diet

Sådan undgår du din metabolisme fra at sænke ned, mens du er på Master Cleanse Diet

Master Cleanse er en afgiftningsmetode, der varer mellem seks og 10 dage. Det kaldes også Citron Detox Diet eller Maple Syrup Diet. Kosten blev skabt af Stanley Burroughs i 1941. Kostvanen kræver at drikke en blanding af citronsaft, klasse B ahornsirup og cayenne peber. ColonHealthCleanse.org rapporter renser hjælper med rengøringsprocessen og nulstiller stofskiftet for bedre vægttab. Da rensningen er en flydende kost, betyder det, at diætets metabolisme vil bremse, fordi der ikke er mad til brændstof. Du kan dog gøre et par ting for at øge dit stofskifte, mens du er på denne diæt.

Træn hver dag. Ifølge epigee.org vil dit stofskifte naturligt øge hastigheden, når du træner op for at forbrænde nok energi til at brændstof dine bevægelser. Dit stofskifte forbliver forhøjet i op til 12 timer, efter at du har arbejdet. Udfør lidt lys som at gå i mindst 30 minutter om dagen og tilsæt lidt muskelkonditionering i 15 minutter om natten.

Drik 10 kopper grøn te hver dag. Tilføj bare teen til det vand du bruger i kosten. Drikk også et par kopper sort kaffe. Teazone.org rapporterer, at grøn te indeholder polyphenol, en stærk antioxidant, der, når de samarbejder med koffein, hjælper med at øge stofskiftet og øge fedtforbrændingen og vægttabet. Regelmæssige drinkere af grøn te, ifølge Teazone, oplever normalt en 4 procent stigning i stofskiftet.

Forøg dit indtag af hot pepper og brug pulveret, fordi det er mere potent. Hot pepper er allerede inkluderet i Master Diet, så langsomt forsøge at øge det beløb, du kan stå. Ifølge Cidpusa.org inducerer det aktive kemikalie i peber direkte termogenese, processen hvorved celler konverterer energi.

Drik 1 liter vand hver dag eller mere, hvis du kan. Du har brug for vand for at hjælpe dine metaboliske processer til at fungere ordentligt. Desuden er vand en del af Master Cleanse Diet. Dehydrering sænker metabolismen så meget som 3 procent, ifølge Vanderbilt University Research.

Tips

Før du starter Master Cleanse Diet, skal du prøve at spise din mad med varm peber for at vænne sig til krydderiet. Prøv varme indiske og afrikanske fødevarer.

Advarsler

Tjek med din læge, før du starter en diæt. Bliv ikke mere end en uge ad gangen på dette program, fordi du bliver fastende, og du vil ikke absorbere nok næringsstoffer og vitaminer. Træn, men tag dig også lidt hvile.

Del:
Kommentarer