Sådan udvikler du din indre kalvemuskel

Sådan udvikler du din indre kalvemuskel

Den indre kalvemuskel, kaldet soleusen, er placeret bag de to gastrocnemius muskler i underbenet. Det er vigtigt at holde det godt udviklet for at undgå belastning, når man går eller løber. Træn din indre kalvemuskel med nogle få grundlæggende øvelser. Gør dem to gange om ugen, og du vil se en stigning i muskelens størrelse og styrke.

Calf Muscle Øvelser

Stående ben rejser sig på en øvelsesmåtte. Drej en del af måtten under for at skabe et trin. Plant dine fødder på jorden med dine hæle fast på plads. Placer kuglerne på dine fødder på måtten, mens du peger dine tæer opad. Løft og sænk benene, men ikke ret dem helt. Brug frie vægte til at fremhæve denne øvelse ved at holde barbells på hver side af lårene eller på tværs af hvert lår. Gør denne øvelse langsomt men fast. Forøg modstanden med hvert efterfølgende sæt af tre sæt.

Brug soleus muskel maskine til at komme i den indre kalv muskel. Denne maskine er en del af udstyret i de fleste sportscentre. Platformen består af to parallelle fodplader og to bevægelige polstret stænger, som hviler på dine skuldre. Stængerne er forbundet med vægtplader, der holdes på plads med en stift. Placer dine fødder på pladerne og hæv stængerne langsomt med dine skuldre, der strækker dine kalve ved at stå på kuglerne på hver fod. Sænk derefter langsomt dine kalve. Forøg modstanden med hvert efterfølgende sæt af tre sæt.

Brug benpressemaskinen til at komme ind i den indre kalvmuskulatur. Denne maskine er en del af udstyret i de fleste sportscentre. Maskinen består af en stor platform, hvor du placerer dine fødder. Den er forbundet med vægtplader, der holdes på plads med en stift. Sid i sædet og læg fødderne på platformen. Skub platformen langsomt frem og tilbage med dine fødder ved hjælp af dine kalvemuskler. Pas på dine knæ og skub platformen fremad uden at strække dine ben helt mod vægten af ​​maskinen. Forøg modstanden med hvert efterfølgende sæt.

Del:
Kommentarer